• Свеж
Дзкви професионални чевли за дијабетичко здравје Зимски мултифункционални здравствени чевли за домашна погодност за удобност за одење во затворен простор на отв?
zoom_in

Дзкви професионални чевли за дијабетичко здравје Зимски мултифункционални здравствени чевли за домашна погодност за удобност за одење во затворен

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Ткаени ткаенини вампири, поудобни и дише, меки чувства за одење Хук и потпетица, подобрете ја удобноста на носење и одење за да избегнете дробење. Дишењето на тенка мрежа внатрешна постава материјал за да се зголеми дишењето и да се спречи потењето. Дишените табани ја подобруваат циркулацијата на воздухот и ги одржуваат нозете суви и удобни. Ергономски дизајн на анти-лизгање на стапалата за да се олесни товарот на стапалата. Ткаени ткаенини вампири, поудобни и дише, меки чувства за одење. Хук и потпетица, подобрете ја удобноста на носење и одење за да избегнете дробење. Дишењето на тенка мрежа внатрешна постава материјал за да се зголеми дишењето и да се спречи потењето. Дишените табани ја подобруваат циркулацијата на воздухот и ги одржуваат нозете суви и удобни. Ергономски дизајн на анти-лизгање на стапалата за да се олесни товарот на стапалата. Спецификација : Материјал : Меш Лејкерлор : Сив пол : Унисексибилна сезона : пролет, автоматско : За пациенти со маснотии, широки стапала, заболувања на стапалата, оток на нозете, еверзија на нозете и деформација на нозете : Облик на главата : гарантира 100% задоволство. Чевли за појавување, внимателно прочитајте ја табелата со големина пред да купите. Ако не сте задоволни откако ги примивте чевлите, ве молиме не двоумете се да не контактирате.

Material:
Mesh Layer
Color:
gray
Gender:
Unisex
Suitable Season:
Spring, Autumn
Suitable:
for patients with fat, wide feet, foot diseases, foot swelling, foot eversion and foot deformation
Toe Shape:
Round Head
☞Note:
Guarantee 100% satisfaction.:
To get matching shoes, please read the size chart carefully before buying.:
If you are not satisfied after receiving the shoes, please do not hesitate to contact us. We will reply to you as soon as possible. :

Поврзани производи..