• Свеж
Jf-xuan мелница за безжичен агол, мелница за мелница за мелење на мелница за мелење на домаќинства со клуч, за клуч за полирање на метално дрво за сечење дрва
zoom_in

Jf-xuan мелница за безжичен агол, мелница за мелница за мелење на мелница за мелење на домаќинства со клуч, за клуч за полирање на метално

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Заклучување на вбризгувањето, плоча за брза промена, притиснете и држете го вретеното за заклучување, брзо променете ја плочата за мелење ✔ Гумената ламиниране што ја покрива рачката ја одржува триењето помеѓу алатката и раката, а не е лизгање. ✔алуминиумска глава, брза дисипација на топлина, продолжување на моторниот век. - може да се користи за метално мелење, метално сечење, сечење на дрво, полирање и полирање. - Обезбедување на работа и ниска цена, совршена алатка за полирање и мелење. Заклучување на вбризгувањето, плоча за брза промена, притиснете и држете го вретеното за заклучување, брзо променете ја плочата за мелење. ✔ Гумената ламиниране што ја покрива рачката ја одржува триењето помеѓу алатката и раката, а не е лизгање. ✔алуминиумска глава, брза дисипација на топлина, продолжување на моторниот век. - може да се користи за метално мелење, метално сечење, сечење на дрво, полирање и полирање. - Обезбедување на работа и ниска цена, совршена алатка за полирање и мелење. Specification : Condition : 100% Item Type : Angle Grinder Battery Capacity : 2.0 Ah Rated Speed : 8500r/min Saw Blade Diameter : 100mm/115mm Spindle Specification : M10/M14 Battery Working Time : 1h/2h Package List : 1 * Angle Grinder1 * Wrench1 * Handle1 * Упатство за корисникотНета : 1.

Condition:
100%
Item Type:
Angle Grinder
Battery Capacity:
2.0/4.0Ah
Rated Speed:
8500r/min
Saw Blade Diameter:
100mm/115mm
Spindle Specification:
M10/M14
Battery Working Time:
1h/2h
Package List:
1 * Angle Grinder:
1 * Wrench:
1 * Handle:
1 * User Manual:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Dear customers, there are so many products in this shop, you can choose your favorite products here. We will provide you with quality products and services. If you have any questions about the product, please contact us in time. :

Поврзани производи..