• Свеж
Хомојојо 2 парчиња Додатоци Гигант Професионална Голема Употреба Ултра Перење Мек Авто Автомобил За Сунѓери И Мултифункционален Чистач Сунѓер Мулти Дома Кујна По?
zoom_in

Хомојојо 2 парчиња Додатоци Гигант Професионална Голема Употреба Ултра Перење Мек Авто Автомобил За Сунѓери И Мултифункционален Чистач Сунѓер Мулти

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Џиновски СУНЃЕР за ЧИСТЕЊЕ Изработен Од и удобен материјал за сунѓер, безбеден е за употреба и лесен за нанесување АЛАТКА ЗА МИЕЊЕ АВТОМОБИЛИ внимателно направениот сунѓер за чистење може да се рециклира и има долг работен век. АВТОМАТСКО ЧИСТЕЊЕ рампа со добри детали за изработка и нежен допир и мазна и удобна површина, можете да ја користите со доверба. СУНЃЕР КРПИ дизајнот на производот е мал и пренослив, лесен за употреба и носење. КРПА за ЧИСТЕЊЕ САДОВИ Изработен од мек и удобен материјал за сунѓер, безбеден е за употреба и лесен за нанесување. Список на пакети 2 х Карактеристики На сунѓери За чистење-заедно со помалку вода и сапун, може подобро да ви помогне да го завршите сунѓерот за восок за чистење на автомобилот. - Изработен е од сунѓер материјал и Сува, удобна и мека, безбедна И Алатка за Миење Автомобили. - Боја : Црни сунѓер крпи-производот има добра апсорпција на вода и може да помогне во автомобилот подобро без да предизвика гребнатини за перење сунѓер. - Може безбедно да се нанесе на обоени површини без да предизвика оштетување, како што се автомобил, камиони, мотоцикли итн Абсорбента сунѓер. - Направен е со одлична технологија, ефикасен и практичен, лесен за прицврстување и отстранување на повеќето Резерви На Автомобили. - Големина : Околу 20, 00Х12, 00Х4, 80см/7, 86Х4, 72Х1 сунѓер за садови.

Поврзани производи..