• Свеж
6 -пакет рачка за залепеност на четки за нокти за нокти за четка за четка за четка за чистење четка за чистење на ноктите за прсти и нокти жени мажи мажи за чистење че?
zoom_in

6 -пакет рачка за залепеност на четки за нокти за нокти за четка за четка за четка за чистење четка за чистење на ноктите за прсти и нокти

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

【2023 Нов дизајн】 : Во споредба со стиловите на пазарот, направивме некои подобрувања Рачката на четката со долга рачка е задебелена, зафатот не е лесен за пробивање, поудобно искуство. 【Висок квалитет】 : Четката за нокти е изработена од висококвалитетна цврста пластика, издржлива и лесно одржувана, кои не се лесни за свиткани. Влакната на четката за нокти се изработени од најлон пластика, умерена цврстина го олеснува чистењето на ноктите. 【Преносна големина】 : Овие четки за нокти се компактни и лесни, лесни за носење или складирање во торбата, чантата, куферот, нема да зафаќаат премногу простори, соодветно и за затворен и за надворешни материјали. Големината на четката со долга рачка е 15,3 см x 2,8 см x 2,8 см. 【Widely Application】 : These finger nails brushes brush available for removing dirt from your nails, fingernails, toenails, hands, feet, shoes, fruits, vegetables, dishes, pets' nails and so on, helpful in removing odor, such as onion, Лук, риба, ракчиња, говедско месо, средба, итн. 【Практична рачка】 : Практична рачка дизајнирана ви помага да ја зафатите четката лесно и удобно. Можете лесно да ги обесувате на куките за бањата со рачката. Лесно за чистење - Оваа четка за четка за нокти за нокти за рака е лесна за употреба и чистење, чистење и оставете го да се исуши воздухот по секое користење. 【2023 Нов дизајн】 : Во споредба со стиловите на пазарот, направивме некои подобрувања. Рачката на четката со долга рачка е задебелена, зафатот не е лесен за пробивање, поудобно искуство. 【Висок квалитет】 : Четката за нокти е изработена од висококвалитетна цврста пластика, издржлива и лесно одржувана, кои не се лесни за свиткани.

Поврзани производи..