• Свеж
Вемун Тридимензионална Корпа За Отпадоци Кујнски Корпи За Отпадоци Гроздобер Корпи За Отпадоци Домашна Канта За Ѓубре Канцелариски Корпи За Отпадоци Ретро Корпа ?
zoom_in

Вемун Тридимензионална Корпа За Отпадоци Кујнски Корпи За Отпадоци Гроздобер Корпи За Отпадоци Домашна Канта За Ѓубре Канцелариски Корпи

DEN 1534.40

Стока
check Во продавницата

КОРПА ЗА ОТПАДНА ХАРТИЈА користи Пластична Мала Корпа За Отпадоци, Канцелариска Корпа За Отпадоци, Бела Корпа за Отпадоци со Вградена Рачка, Тенка Корпа За Отпадоци за Бања, Спална Соба, Домашна Канцеларија, Дневна Соба, Кујна КОНТЕЈНЕР за ОТПАД можете да ставите пластична кеса во корпата за отпадоци, што е попогодно за употреба. КОРПА за ОТПАДОЦИ Изработени од пп материјали, отпорни на удари и издржливи и можат да бидат некое време. ГОЛЕМИ КОНТЕЈНЕРИ за ЃУБРЕ може да се стави на тесно место како што е ѕидниот агол за бања. КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ ОД БАЊА пп канта за ѓубре што има изглед на модна корпа за отпадоци и нема да ' рѓосува. држач за складирање. Список на пакети 1 х Карактеристики На Корпата За Отпадоци-Големина : Околу 30,00Х25, 00Х25, 00см/11, 79Х9, 82Х9, 82инч украс контејнер. - Материјал : пп ѓубре може спална соба. - Боја : Корпа За Отпадоци Од Корпа За Отпадоци Од Бања За Кафе. - Изработени од врвен материјал, безбедна, издржлива И Заштитна Животна Средина Пластична Корпа за Отпадоци. - Силна носивост, не е лесно да се деформира, удобен и издржлив За Употреба Канцелариска Корпа за Отпад. - Многу е лесен за употреба и миење и нема да ви одземе драгоцено време домашно ѓубре. - Отсега натаму, одржувајте уреден ред во домот и создадете лесна, уредна и уредна домашна средина канцелариска корпа за отпадоци.

Поврзани производи..