• Свеж
Комплет За Чистење Леќи на камерата-Вентилатор За Воздух, Четка за Чистење, Пенкало за Чистење леќи 2 во1, 50 Индивидуално Завиткани Влажни Ткива и 4 Крпи Од Микрофибе?
zoom_in

Комплет За Чистење Леќи на камерата-Вентилатор За Воздух, Четка за Чистење, Пенкало за Чистење леќи 2 во1, 50 Индивидуално Завиткани

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

БЕЗГРЕШНИ РЕЗУЛТАТИ : овој комплет вклучува различни алатки за чистење за да бидете сигурни дека вашата DSLR, компактна камера или акциона камера е секогаш беспрекорна и подготвена за употреба ИЗДРЖЛИВ ВЕНТИЛАТОР за ВОЗДУХ : на вентилаторот за воздух никогаш не му требаат батерии или полнење. Секогаш може да се користи за нанесување прецизно насочен проток на воздух за да ја исфрли нечистотијата од објективот или сензорот на камерата. 2 ВО 1 ПЕНКАЛО ЗА ЧИСТЕЊЕ ЛЕЌИ : пенкалото за чистење леќи има прилагодлива четка за отстранување нечистотија од едната страна и специјален нетечен елемент за чистење од другата страна кој е дизајниран никогаш да не се исуши. ИНДИВИДУАЛНО ЗАВИТКАНИ ТКИВА : Секое од 50-те ткива за чистење се завиткани поединечно. Лесно за носење со вас или споделување со семејството и пријателите. 4 КРПИ ОД МИКРОФИБЕР : неабразивните, екстра меки крпи за чистење микрофибер се идеални за чистење на стаклени површини, особено по употреба на спреј за чистење/влажни ткива.

Поврзани производи..