• Свеж
Jafno 3 in1 Trimmer на свеќата, гаснење на свеќи, Вик Дипер, додатоци за свеќи за нега на свеќи вклучуваат ножици на свеќи, сноф за свеќи и плетенка за пламен без чад за чад бе?
zoom_in

Jafno 3 in1 Trimmer на свеќата, гаснење на свеќи, Вик Дипер, додатоци за свеќи за нега на свеќи вклучуваат ножици на свеќи, сноф за свеќи и

DEN 175.84

Стока
check Во продавницата

Сет за додатоци без чад од свеќи : Користете секач за фитили на свеќа за да ги намалите фитилите на свеќи за да спречите време на саѓи и продолжување на изгорениците; Истражување на свеќи за да ги изгасне запалените свеќи чисто без да се распрскува топол восок; Вик Дипер за гаснење на пламен без чад Безбедни свеќи за горење : Сетот на Trimmer на свеќи Jafno е изработен од високо квалитетен, нераскинлив нерѓосувачки челик со црн лак, заедно со секачот за свеќи, користи заоблена свеќа за држачи за да го изгасне пламенот без кавга за пушење. Елегантен сет за подароци : Без разлика дали вашиот пријател е познавач или само сака да чува свеќи наоколу, елегантната снуф на свеќи на Јафно и Вик Тример вреди торба за подароци. Тие доаѓаат во прекрасно квалитетно пакување, совршено за надавање. Остриот секач за свеќи : За да се гарантира неверојатно корисничко искуство, сетот за додатоци за свеќи Jafno придружува остар тример за да се обезбеди уредно и уредно намалување преку секачот на фитили. Бесплатно набавка на ризик - Сетот за тример на свеќи доаѓа со 100% бесплатна услуга за поврат и размена во 30 дена и бесплатна техничка помош.

Поврзани производи..