• Свеж
Delerain Резервни Гуми Покритие Со Резервна Дупка Камера Симпатична Морска Желка Тркала Опфаќа Водоотпорен УВ Сонце Отпорен НА ПРАШИНА Универзална Одговара За Џип Пр?
zoom_in

Delerain Резервни Гуми Покритие Со Резервна Дупка Камера Симпатична Морска Желка Тркала Опфаќа Водоотпорен УВ Сонце Отпорен НА ПРАШИНА

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

МАТЕРИЈАЛ : нашите капаци за гуми се изработени од висококвалитетни полиестерски влакна, издржлива водоотпорна ткаенина Ефикасно заштитете ја резервната гума од оштетување од сонце, нечистотија, ' рѓа, корозија и сите видови временски услови. ШИРОКА ПРИМЕНА : Одговара На 23" - 33 " Дијаметри на Гумите. Оваа гума заштитници покритие особено се вклопуваат За КАМИОН Р.ПРИКОЛКА ТЕРЕНЕЦ И Многу Возила. Ве Молиме Потврдете Ги Дијаметрите На Гумите Пред Купувањето. ФУНКЦИЈА : Водоотпорен, силна носливост, избришете-чист винил со мека, не-гребење поддршка. Помага во заштита од сонце, дожд, кал и други елементи. И силно го подобрува изгледот на вашето возило. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : со најлонски кабел и тока, прилагодлива големина, лесна за инсталирање и отстранување, не се потребни алатки. Избришете со партал лесен за чистење. ДИЗАЈН НА ЕЛАСТИЧЕН РЕМЕН : Еластичен заден раб и дизајн на жици за брзо и прилагодливо вклопување, погодно за отстранување, расклопување и чистење, спречување на капакот на гумата издуван од ветрот. МАТЕРИЈАЛ : нашите капаци за гуми се изработени од висококвалитетни полиестерски влакна, издржлива водоотпорна ткаенина. Ефикасно заштитете ја резервната гума од оштетување од сонце, нечистотија, ' рѓа, корозија и сите видови временски услови. ШИРОКА ПРИМЕНА : Одговара На 23" - 33 " Дијаметри на Гумите. Оваа гума заштитници покритие особено се вклопуваат За КАМИОН Р.ПРИКОЛКА ТЕРЕНЕЦ И Многу Возила. Ве Молиме Потврдете Ги Дијаметрите На Гумите Пред Купувањето. ФУНКЦИЈА : Водоотпорен, силна носливост, избришете-чист винил со мека, не-гребење поддршка. Помага во заштита од сонце, дожд, кал и други елементи. И силно го подобрува изгледот на вашето возило.

Поврзани производи..