• Свеж
Вреќи со крв За Пијалоци Украси За Ноќта на Вештерките - 350мл х 10 Торбички за Пиење Со Сламки за Возрасни, Вреќи За Пијалоци За Еднократна Употреба За Денот На Медици?
zoom_in

Вреќи со крв За Пијалоци Украси За Ноќта на Вештерките - 350мл х 10 Торбички за Пиење Со Сламки за Возрасни, Вреќи За Пијалоци За Еднократна

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

[Чаши за забави за ноќта на вештерките, Украси За Забави Во Живо] - Прави одличен сад за пијалоци за забави, како и украси [Ултра Безбедна] - IV кеса за капење направена со пвц за храна, за полнење сода, желе, сок, итн. [Интимен Дизајн] - затворач во стилот на клип за да се избегне истурање, направен со дизајн против истекување за веселба без грижи. Исто така, работната цевка е погодна и за полнење и за пиење. [Креативна Торба За Пијалоци] - Денот На Медицинските Сестри , вреќата со крв За Ноќта на Вештерките е совршена како чаши за забави, Реквизити За Забави За Дипломирање На Медицинска Сестра, детска смешна декорација, чаши за забави и секој карневал, празник или парада како чаша за изненадување. [Вклучен пакет] - Доаѓа со 10 кеси/11,5 мл + 10 етикети + 10 клипови + 1 шприц/1,75 мл по сет. Декорации за забави Контејнер За Пијалоци : овие вреќи Со Крв може да се полнат со сода, желе, сок, итн, што исто така е совршено за чаши за забави За Ноќта на Вештерките, украси, косплеј, вреќа со мраз или дури И вампирски ТВ или филмски реквизити.

Поврзани производи..