• Свеж
Кутија за дистрибуција на железнички железнички кутија за дистрибуција на железнички кутија, Електричен конектор за дистрибуција на електрична енергија за кабин?
zoom_in

Кутија за дистрибуција на железнички железнички кутија за дистрибуција на железнички кутија, Електричен конектор за дистрибуција

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Кутијата е лесно брзо да се инсталира на железницата Транспарентното покритие може да види дали кабелот е поврзан со сигурност. Општо се користат во орманите за дистрибуција на електрична енергија, кутии за дистрибуција и разни ормани со висок напон. Добра изведба на изолација и издржливост за употреба. Направено од обвивка за ретардација на пламен, таа е отпорна на висока температура и отпорна на корозија. Спецификација : Состојба : бренд Newумодел : UKK-125 ARTERTED СТРАНА : 125 AINPUT ТЕРМИНАЛ : 1x35 MM²/1x16 MM²OUTPUT Терминал : 6x16mm²terminal Material : Material Bopperbrecket Материјал : Повратен материјал за ретарданти на пламен : Ironелезен обложен повеќебоен цинк, список на пакети со завртки од ориз : Забележете дека новиот тип и стариот вид на овој производ ќе бидат испратени по случаен избор и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате.

Condition:
Brand New
Model:
UKK-125A
Rated Current:
125A
Input Terminal:
1X35mm²/1X16mm²
Output Terminal:
6X16mm²
Terminal Material:
Copper
Bracket Material:
Nylon Flame Retardant
Screw Material:
Iron Plated Multi-Colored Zinc, Rice Screw
Package List:
1 * Terminal Block Distribution Box:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Поврзани производи..