• Свеж
ДОИТУЛ Кеси За Заптивки За Вакуум Од 100 парчиња Кеси Ролни Пресечени Вакуумски Кеси За Заптивање Кујнски Кеси За Складирање Зеленчук Тешки Кеси За Замрзнување За О?
zoom_in

ДОИТУЛ Кеси За Заптивки За Вакуум Од 100 парчиња Кеси Ролни Пресечени Вакуумски Кеси За Заптивање Кујнски Кеси За Складирање Зеленчук Тешки Кеси

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Кеси За Заштеда на храна Ролни Кеси За Вакуумски Заптивки Вреќи за Складирање Зеленчук Тешки Кеси За Замрзнување За Зачувување На Храна За Подготовка на Оброци Вакуумски кеси За заптивки Погодни за секое овошје или зеленчук. Ставање во кесата за заштеда на храна и запечатете со клип во фрижидер. Кеси за Складирање храна Ролни храна одделение јп за еднократна употреба храна чувар торба е чување овошје и зеленчук спасител подолго во фрижидер. Произведете чанти За штедење дизајн На пауза и многу лесен за кинење, многу погоден за секојдневно зачувување на храната. Кеси за Складирање храна Ролни практична и суштинска кујнска алатка што секоја кујна мора да ја има. Опис Порција оброци во текот на целата недела; кампување и излети; лов и риболов; складирање оставата, чајната кујна; складирање остатоци; сос видео готвење; и повеќекарактеристики - Материјал : ЈП.- Големина : 30Х20СМ-Боја : како што е прикажано.Пакет, Вклучувајќи 100 х Торба За Заштеда На Храна.

Поврзани производи..