• Свеж
Totortity Блокови Деца Едукативни Играчки Редење Играчка Деца Играчки Спојување Блок Играчка Едукативна Конструкција Играчка Матични Учење Играчка Деца Блокови Спој?
zoom_in

Totortity Блокови Деца Едукативни Играчки Редење Играчка Деца Играчки Спојување Блок Играчка Едукативна Конструкција Играчка Матични Учење

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

СПОЈУВАЊЕ БЛОК ИГРАЧКА Развијте вештини за решавање проблеми, капацитет за размислување и тимска работа ЕДУКАТИВНА ИГРА Мазна површина и тркалезен агол, не е лесно да се повредат децата деликатна кожа. РАНО ОБРАЗОВАНИЕ ИГРАЊЕ Негувајте ја практичната способност на децата и способноста за тимска работа. ГРАДЕЖЕН БЛОК Разновидност и комбинација, имагинација и создавање, практични и смешни. БЛОКОВИ играчка Парична Казна полиран површина и агли, без брус и не ќе му наштети на децата раце. Список на пакети 1 х Карактеристики На играчки-Големина : Околу 3, 00Х3, 00Х3, 00см/1, 18х1, 18х1 Детски Блокови. - Боја : Избрана боја едукативни градежни играчки-Материјал : Дрвени Детски Блокови-Негувајте ја практичната способност на децата и способноста За тимска работа Рано Образование Играње. - Тешко во текстура, силно во отпорност на удар и не е лесно да се деформира И Едукативно Играње. -Со оваа играчка, можете да играте интерактивна игра родител-дете со вашите деца што редат блокови за играчки. - Изработени од материјали, без необичен мирис, безбедни за играње . - Зголемете ја способноста за логично размислување и подобрете ја детската мудрост Од Пракса Блок Играчка.Опис на стокатадеци роденденски подарок изработен е од дрвен материјал за издржлив и безбеден за употреба.

Поврзани производи..