• Свеж
XFasten Црна Пена Печат Лента, Самолепливи, 1/8Дебели 1/2-Инчен x 20-Метарски, Висока Густина Временска Лента лента За Прозорец, Врата Изолација, Неопренови Изолација Пена ?
zoom_in

XFasten Црна Пена Печат Лента, Самолепливи, 1/8Дебели 1/2-Инчен x 20-Метарски, Висока Густина Временска Лента лента За Прозорец, Врата Изолација,

DEN 993.60

Стока
check Во продавницата

Врати Празнини во единицата за климатизација. Дното на вратата. Пластични челични и алуминиумски прозорци. Водоотпорна Лента За Заптивање Од Пена која нуди тешка адхезија и соголување на времето за да спречи провев на воздух, пареа, влага, мирис и бучава да навлезат во вашиот дом. Лесните ќелии и лепилото без неред ГО зајакнуваат ПРОСЕЧНИОТ АМЕРИКАНЕЦ кој ИМА МАЛКУ ИЛИ НИКАКВО ИСКУСТВО ВО ПОПРАВКА НА ДОМОТ за конечно да го постигне СОВРШЕНИОТ ПРОЕКТ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВРЕМЕНСКИТЕ УСЛОВИ ШТО Е НА ИСТО НИВО, АКО НЕ И ПОДОБАР во споредба со проектите што беа направени Од Добрите, и во изгледот и функционалноста. Црна временска лента лента која е оценета за да издржи груби температурни опсези од -50€ до 150€. Дебела и висока густина црна пена изолација лента апсорбира звук и шок добро. Идеален за лизгачки врати, стакло и прозорци. Лепилото без неред нема да гуми за џвакање, истекува или суши и нема да ја оштети површината. Совршен за спречување на нацрти на воздух, инсекти, прашина, ветер и штетни временски елементи да навлезат во вашиот дом. Водоотпорна Лента За Заптивање Од Пена која нуди тешка адхезија и соголување на времето за да спречи провев на воздух, пареа, влага, мирис и бучава да навлезат во вашиот дом. Лесните ќелии и лепилото без неред ГО зајакнуваат ПРОСЕЧНИОТ АМЕРИКАНЕЦ кој ИМА МАЛКУ ИЛИ НИКАКВО ИСКУСТВО ВО ПОПРАВКА НА ДОМОТ за конечно да го постигне СОВРШЕНИОТ ПРОЕКТ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВРЕМЕНСКИТЕ УСЛОВИ ШТО Е НА ИСТО НИВО, АКО НЕ И ПОДОБАР во споредба со проектите што беа направени Од Добрите, и во изгледот и функционалноста. Црна временска лента лента која е оценета за да издржи груби температурни опсези од -50€ до 150€.

Поврзани производи..