• Свеж
Slots TYI Slots Slots Swoe Rack Double чевли за чевли Организатор на чевли простор заштеда за одвојување прилагодлив погоден за патики чизми со високи потпетици станови поставени ?
zoom_in

Slots TYI Slots Slots Swoe Rack Double чевли за чевли Организатор на чевли простор заштеда за одвојување прилагодлив погоден

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

★ Двојно двојно вашиот простор за складирање : Волшебни слотови за чевли Организатор Space Saver го прави вашиот преполн плакар совршено организиран, држете повеќе од двојно повеќе чевли отколку порано! Најдобро можно решение за заштеда на простор за чевлите во спалната соба, плакарот, гардеробата и решетката за чевли Ставете ги сите чевли во решетката за складирање на чевли со овој модерен и вкусен дизајн. Spair Заштеда на просторот за прилагодување на решетката за чевли за чевли : Можете да ја прилагодите висината на слотовите за чевли според големината на чевлите во 3 чекори. Може да се користи во разни типови чевли за мажи жени тинејџери момче момче деца дете бебе и мал чевли. ★ Прекрасен модерен дизајн и висока издржливост : Направено од висок квалитет и не -лизгачки материјал со одличен зафат за чевлите ѓон. Направено од пластичен материјал со голема јачина со добра издржливост. Така може да се користи долго време еднаш купено. Овие слотови за складирање на чевли можат да држат обувки за чевли и големина. ★ Разновидност : Можете лесно да се организирате за сите ваши парови на чевли на постојните полици, ормани, палуби, две решетки за чевли за чевли или на подот. Совршени организатори на чевли за организатор за чување чевли за складирање на плакари за полици и мали плакари. Одлично за идеи за складирање на чевли, организатор на решетки за чевли и организатор на плакари за заштеда на простор. ★ 100% гаранција за задоволство : Ако не сте 100% задоволни од нашите производи и ако тие не ги исполнуваат вашите задоволства, ве молиме слободно контактирајте ја нашата услуга за клиенти.

Поврзани производи..