• Свеж
GJ 46 Парче 1/4 Диск Штекер Ratchet Клуч Малку Поправка Алатка Комплет-Идеален За Автомобилски Поправки, Механика, Хром Ванадиум Челик ,onomономски Дизајн, Брзо Ослободувањ?
zoom_in

GJ 46 Парче 1/4 Диск Штекер Ratchet Клуч Малку Поправка Алатка Комплет-Идеален За Автомобилски Поправки, Механика, Хром Ванадиум

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

46-Парче Приклучок Поставен За Авто Поправки и НАПРАВИ САМ : Сеопфатен 46 парче сет за автомобилски поправки, одржување и сам проекти Приклучоците со висок вртежен момент, 6 точки ги држат рамните страни на прицврстувачите, а не аглите, спречувајќи заокружување. Издржлив Материјал Од Хром Ванадиум Челик - 46 Парчиња : Изработен од висококвалитетен и издржлив материјал од хром ванадиум челик за долготрајна употреба. Ergономски Дизајн со Рачка За Крцкање Со Брзо Ослободување : Ergономски дизајн со рачка за крцкање со брзо ослободување за лесна и ефикасна употреба. Вклучува Големини На Метрика и SAE со Приклучок за Погон од 1/4 инчи : Вклучува и метрички и SAE големини со приклучок за погон од 1/4", приклучок од 4мм до 14мм и сокет битови поставени за разноврсни апликации. Преносна Кутија за Складирање За Употреба Во Движење : Пренослива и организирана кутија за складирање за лесен транспорт и складирање, идеална за гаража, работилница или употреба во движење. Погоден за автомобилски поправки, одржување и самодоверба проекти : GJ 46 Парче 1/4" Диск Штекер Крцкав Клуч Малку Поправка Алатка Комплет е погоден за широк спектар на задачи, вклучувајќи автомобилски поправки, одржување, И diy проекти. Ова го прави разноврсен и корисен додаток на вашата кутија со алатки.

Поврзани производи..