• Свеж
Случај за iPad 10-Та Генерација( 2022) 10,9 Инчи - Премиум Кожено Деловно Издание Со Вграден Држач За Моливи Од Јаболка, Капак За Таблети Отпорен На Удари-Автоматско Будење/?
zoom_in

Случај за iPad 10-Та Генерација( 2022) 10,9 Инчи - Премиум Кожено Деловно Издание Со Вграден Држач За Моливи Од Јаболка, Капак За Таблети

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

[Компатибилност] - заштитна кутија за apple i Pad 10,9 инчи 10-ти генерал(Вклопуваат модели : A2696 A2757 A2777) НЕ е компатибилен со други уреди. Ве молиме проверете го дното на вашиот i Pad за да го пронајдете бројот на моделот. [Вграден Држач За Моливи]Лесен За чување и вадење на пенкалото Со Јаболка, спречување на губење на пенкалото. [Функција за спиење/Будење] Магнетниот паметен капак поддржува функција за автоматско будење /спиење.Моќниот магнет го обезбедува затворањето на куќиштето, лесно се вклучува и исклучува. [Заштита]– внатрешниот ipad 10,2 инчен 7-ми 8-ми 9-ти случај на генерација е обложен со мек микрофибер за да обезбеди дополнителна заштита на вашиот ipad екран. Уникатната издржлива рамка НА ТПУ која е формулирана за да помогне во шок. [Мода ] ова е заштитна футрола од висока класа која ви дава поинакво чувство во однос на изгледот и материјалот. Модел За Опис на производот : случајот mpmpsssss е погоден за i Pad 10,9 инчи 10-ти генерал(Модели За Вклопување : a2696 A2757 A2777). Пакетот Содржи Ipad 10,9 Инчен Случај Против отпечаток Од прст, отпорен на абење и пилинг. Различни агли носат поголема удобност во вашиот модерен живот. Ipad Случај Карактеристики Заштита : Заштитете го Вашиот Ipad од случајни гребнатини, отпечатоци од прсти, капки и други оштетувања.

Поврзани производи..