• Свеж
Wbani 10 четки за акварели на уметнички акварели со рамен масло за четка за четка за четка за четка за четка како цртање на пенкало Арт материјали
zoom_in

Wbani 10 четки за акварели на уметнички акварели со рамен масло за четка за четка за четка за четка за четка како цртање на пенкало

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

10 парчиња различни големини и различни четки за глава за различни намени Најлон како материјал, изработена од четка за рамен круг. Мозочниот удар е мазен, апсорпцијата на бојата е добра, а еластичноста е добра. Погоден за гуаче, акрилик и гуаче. Интерфејсот на бакарна цевка и мазниот спој за спојување цврсто го затегнуваат пенкалото, ефикасно пенкалото од паѓање на држачот на пенкалото. 10 парчиња различни големини и различни четки за глава за различни намени.nylon како материјал, изработен од четка со рамен врв. Интерфејсот на бакарната цевка и мазниот спој за спојување цврсто го затегнува пенкалото, ефикасно пенкалото од паѓање на држачот на пенкалото. Спецификација : Рачка Боја : Бисер Вајтхандл Материјал : Материјал од дрво : најлонквентност : 10 парчиња/поставување : 1. Мора да се стави во вода брзо по употребата, во спротивно ќе стане тешко. Бидете сигурни дека никогаш нема да ги оставите во вода и да ги исушите. Чистење : Бои засновани на вода - топла вода со сапуница, масло базирана/растворувач засновани на 3. Сушење/складирање : Лежете рамно или глава нагоре. Пакуван вклучен : 1 *Материјал за боја Имате какви било прашања во врска со овој производ, ве молиме контактирајте ме, ќе ве контактираме во рок од 24 часа и ќе ви дадеме задоволителен одговор.

Handle Color:
Pearl White
Handle material:
wood
Hair Material:
Nylon
Quantity:
10 pcs/set
maintain:
1. It must be put into water quickly after use, otherwise it will become hard. Make sure to never leave them in water and dry them.:
2. Cleaning:
Water based paints - warm soapy water, oil based/solvent based paints
3. Drying/Storage:
Lay flat or head up.
Package Included:
1 *Paint material:
If you have any questions about this product, please contact me, we will contact you within 24 hours and provide you with a satisfactory answer. :

Поврзани производи..