• Свеж
Јардве Поставивме Датотека Квадратна Алатка Сет Од Нерѓосувачки Челик Plasticономска Зафат Датотека Пластични Игла Датотеки Игла Датотека Сетови Занает Рачни Алатк?
zoom_in

Јардве Поставивме Датотека Квадратна Алатка Сет Од Нерѓосувачки Челик Plasticономска Зафат Датотека Пластични Игла Датотеки Игла Датотека Сетови

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

челик, пластика АЛАТКА ЗА ОБРАБОТКА на ДРВО завршува со максимална издржливост и силна издржливост. РАЧНА ДАТОТЕКА со СИНЏИР Анти-лизгање и удобна пластична рачка за вас сигурен стисок за контролирани потези и притисок. РАМЕН БРУСИ датотека Синџир Датотека Направена од материјали, тоа не е лесно да се оштети. ЧЕЛИЧНИ РАМНИ ДАТОТЕКИ поднесување стакло, керамика, карбид, злато, платина, сребро или што било друго што е тешко. ЗАЦВРСТЕНА ЛЕГУРА датотека разумната големина и тежина НЕ прават попогодни за употреба. челик, пластика. АЛАТКА ЗА ОБРАБОТКА на ДРВО завршува со максимална издржливост и силна издржливост. РАЧНА ДАТОТЕКА со СИНЏИР Анти-лизгање и удобна пластична рачка за вас сигурен стисок за контролирани потези и притисок. РАМЕН БРУСИ датотека Синџир Датотека Направена од материјали, тоа не е лесно да се оштети. ЧЕЛИЧНИ РАМНИ ДАТОТЕКИ поднесување стакло, керамика, карбид, злато, платина, сребро или што било друго што е тешко. ЗАЦВРСТЕНА ЛЕГУРА датотека разумната големина и тежина НЕ прават попогодни за употреба. Список на пакети 1 Поставете Карактеристики на датотеката х-разумната големина и тежина НИ прават поудобно да користиме Алатка за Острење. - Материјал : Челични И пластични Кружни Датотеки Рап. - Боја : Портокалови Кружни Датотеки. - Расипани заби за грубо обликување на дрво, кожа, метали и пластикаileономски зафат датотека.

Поврзани производи..