• Свеж
Велигденски Држачи За Садови - Комплет Торби За Велигденски Прибор За Јадење-Вилушки За Ножеви Торба За Држач За Велигденски Прибор Торбички За Прибор За Јадење Ук?
zoom_in

Велигденски Држачи За Садови - Комплет Торби За Велигденски Прибор За Јадење-Вилушки За Ножеви Торба За Држач За Велигденски Прибор Торбички

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

∳€Сигурен Неткаен Материјал}Може да се користи долго време, Торбичката За Држач за Прибор за Јадење е изработена од строг избор на висококвалитетни неткаени материјали, кои се лесни, силни и издржливи ∳●Додадете Празничен Амбиент●Држач За Велигденски Прибор да се биде празник од суштинско значење ја прави вашата вечера за забава попривлечна и додава празничен допир на вашиот центар за одмор. ∳+Држач За прибор За јадење Бидете Од Употреба. Покажувајќи силен празничен дух, Држачот За Велигденски Прибор за Јадење е прекрасен додаток на семејната вечера и е прекрасен начин за вашите гости да се смеат повеќе на забавата. ∳+Беспрекорен Подарок Е Погоден За подароци и подароци за забави, Држачите За Велигденски Садови можат лесно да ја украсат вашата празнична трпеза, што додава забава на вашата празнична или трпеза. ∳●Прекрасна Декорација Е исполнета со се што сакате, како што се сребрени садови, лажици и вилушки, Држач За Велигденски Прибор за Јадење облекува празнични подароци велигденски стил. ∳€Сигурен Неткаен Материјал}Може да се користи долго време, Торбичката За Држач за Прибор за Јадење е изработена од строг избор на висококвалитетни неткаени материјали, кои се лесни, силни и издржливи. ∳●Додадете Празничен Амбиент●Држач За Велигденски Прибор да се биде празник од суштинско значење ја прави вашата вечера за забава попривлечна и додава празничен допир на вашиот центар за одмор. ∳+Држач За прибор За јадење Бидете Од Употреба. Покажувајќи силен празничен дух, Држачот За Велигденски Прибор за Јадење е прекрасен додаток на семејната вечера и е прекрасен начин за вашите гости да се смеат повеќе на забавата. ∳+Беспрекорен Подарок Е Погоден За подароци и подароци за забави, Држачите За Велигденски Садови можат лесно да ја украсат вашата празнична трпеза, што додава забава на вашата празнична или трпеза. ∳●Прекрасна Декорација Е исполнета со се што сакате, како што се сребрени садови, лажици и вилушки, Држач За Велигденски Прибор за Јадење облекува празнични подароци велигденски стил. €Висококвалитетен Материјал Q торбата за прибор за јадење е изработена од неткаен материјал, доволно издржлива, не е лесно да се оштети и избледи, може да се пере и еднократно, и обезбедува доволно простор за вашиот прибор за јадење без да зафаќа премногу простор.

Material:
Cloth
Size:
15*10.5cm/5.91*4.13in
Style:
as the picture shown
Product List:
Easter knife and fork bag * :
Notes:
1. The product color may be slightly different from the picture due to different lighting and screen Settings.:
2. Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size. :

Поврзани производи..