• Свеж
iPhone 12 13 14 Кабел За Брз Полнач 3ft, [Apple MFi Сертифициран] USB C До Молња Кабел, Тип C Порта Поддршка Apple Кабел За Полнење за iPhone 14 Pro/14/13 Pro/12 Pro Max/12 Mini/11 Pro/XS/XR / iPad.
zoom_in

iPhone 12 13 14 Кабел За Брз Полнач 3ft, [Apple MFi Сертифициран] USB C До Молња Кабел, Тип C Порта Поддршка Apple Кабел За Полнење

DEN 1598.40

Стока
check Во продавницата

i Phone 14 Pro Max / 14 Pro / 14 / 14 Max i Phone 13 Pro Max / 13 Pro / 13 / 13 Mini. i Phone 12 Pro Max / 12 Pro / 12 / 12 Mini. i Phone 11 / 11 Pro Max / 11 Pro. i Phone XR / XS / XSMax / X. i Phone 8 Plue / 8 / Ipad Воздух. Apple Mfi Сертифицирана Поддршка За Чипови е совршено компатибилна со i Tunes, i Phone и i Pad, а пораката за грешка "уредот не може да го поддржи овој додаток" нема да се појави. Висококвалитетните Тпе И Пвц Материјали Можат Ефикасно да ја подобрат Практичноста и Отпорноста на Абење на Производот. Нема Да Се Појави (Пауза, Краток Спој, ' Рѓа). Реверзибилниот едноделен конектор ќе ги придвижи другите делови на кабелот да се наведнуваат заедно кога ќе ја свиткате главата на кабелот, зголемувајќи ја нивната флексибилност.Ефикасно Избегнувајте заплеткување На Каблите.Овој кабел може да прифати и 12.000 + вметнувања и отстранувања. Компактниот Конектор може Да го Одржува Уредот Поврзан При Тресење. Користете apple mfi сертифициран кабел за брз полнач за да се осигурате дека вашите уреди Со Apple можат безбедно и брзо да се полнат, заштедувајќи ви многу време. Оригинален изглед, оригинален 8-пински конектор и USB C До Кабел За Брзо Полнење со поддршка за брзо полнење, за да можете да уживате во крајното брзо полнење и пренос на податоци. Apple mfi-сертифицирани кабли, исто така, ви овозможуваат да го добиете истото искуство Во Windows PC И Mac Книга. Кабел За Брз Полнач на i Phone : Користете ГО USB-C pd полначот за да ја максимизирате ефикасноста на полнењето на овој кабел. Потребни се само 30 минути за полнење на i Phone до 50%. Брзината на полнење е 3 пати поголема од онаа на оригиналниот кабел (USB a до i Phone полнач кабел). Безбедно За Вашиот Уред : Безбеден И Брз USB C На i Phone Кабел. Официјалниот паметен чип на Apple може да осигури дека вашиот уред Со Apple може безбедно да се синхронизира и полни со полна брзина како оригинален кабел. Оригинален 8-пински конектор со молња крај. 100% компатибилен со вашиот уред, не се појавува предупредувачка порака. Висококвалитетни Кабли : Висококвалитетните најлонски материјали можат да избегнат заплеткување на жицата. Надградената порта За полнење Iphone C94 е издржлива и може да издржи 12.000 експерименти за вметнување и отстранување. Издржливоста е 5 пати поголема од обичната cables.At во исто време , кабелот за брзо полнење молња долг 10 метри и кабелот За Јаболко се многу погодни, можете да го користите дома/канцеларија/кревет, хотелска соба и други места за патување. Супер Компатибилност : овој кабел за брзо полнење со сертифициран Apple MFi може брзо да го наполни вашиот уред и да го минимизира времето на полнење. На пример apple i Phone 13/13 Pro/12 Pro Max/12/12 Mini/11 Pro Max/11 Pro/11/XR/XS/X / X/8/7/7 плус / 6s/i Phone SE, Ipad Воздух. 12 Месеци Бесплатна Услуга За Враќање и Размена : По купувањето, ќе добиете : USB C До Iphone Кабел За Брз Полнач 2pack*1 M.

Поврзани производи..