• Свеж
Yrcwzf Стики за кревање 617 фунти вертикални камени стеги, мермерни тешки за носачи, отворање на 6-12 прилагодливо користено за гранитни/стаклени плочи/плочи метал/стега?
zoom_in

Yrcwzf Стики за кревање 617 фунти вертикални камени стеги, мермерни тешки за носачи, отворање на 6-12 прилагодливо користено за гранитни/стаклени

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

[Легура на челик со висока температура на легури] Стешки за кревање задебелена легура челик, обработен со фалсификување на висока температура, е безбеден и издржлив и има подолг живот (задебелена челична плоча) [Гума анти-лизгачки чак] Полиуретанскиот гумен материјал не му наштети на каменот, а дизајнот на текстурата може да биде не лизга и да ја зголеми безбедноста. Има помала варијабилност на компресија. Добра изолација на топлина, звучна изолација, отпорност на шок и отпорност на абење. [Задебелен орев] Камен стегач Задебелена и зголемена орев за заклучување, безбедна и удобна, силна стабилност и издржлива. Дупката за сопирачките, големината може да се прилагоди произволно, а опсегот на употреба е широк. [Висококвалитетен прстен за дигање] Исклучителна технологија за кастинг, голема сила и цврстина, трајно и стабилно кревање. [Користете] Оваа вертикална прицврстувачка плоча е дизајнирана да ги крева и транспортира каменот и структурите во вертикална положба. [Легура на челик со висока температура на легури] Стешки за кревање задебелена легура челик, обработен со фалсификување на висока температура, е безбеден и издржлив и има подолг живот (задебелена челична плоча). [Гума анти-лизгачки чак] Полиуретанскиот гумен материјал не му наштети на каменот, а дизајнот на текстурата може да биде не лизга и да ја зголеми безбедноста.

Поврзани производи..