• Свеж
Алатка за Отстранување На Акуто Трим 5 парчиња Комплет За Автоматско Отстранување Екстрактор За Извлекување На Терминал За Автомобил Extrономски Пренослив Комплет ?
zoom_in

Алатка за Отстранување На Акуто Трим 5 парчиња Комплет За Автоматско Отстранување Екстрактор За Извлекување На Терминал За Автомобил Extrономски

DEN 606.40

Стока
check Во продавницата

●Професионален Дизајн●Алатката За Отстранување На Терминалот е професионално дизајнирана, а сондата е дизајнирана да ги отстранува терминалите на жицата на автомобилот без оштетување Се користи според структурата на различни приклучоци за терминални адаптери. ●Pulономски Дизајн ● Извлекувачот На Терминалот за Автомобили прифаќа ergономски дизајн, кој е лесен за држење и лесен за расклопување. Поефикасно и помалку трудоинтензивно. ①Издржлив и издржлив комплет за алат за отстранување на екстрактор на Терминал е изработен од висококвалитетен метален материјал, со силна структура, отпорен на абење и анти-стареење, издржлив, не е лесен за деформација и оштетување, обезбедувајќи одлични перформанси и стабилност. Que Професионална Алатка За Отстранување ● Извлекувач На Терминали За Автомобили е професионална алатка за отстранување за отстранување на терминали за автомобили, приклучоци, иглички и жици итн. Погоден за демонтирање, инсталација и пошироки флексибилни апликации на автомобилски, морски, мебел или авиони. Да ги задоволи Различните Потреби,Отстранувачот на Терминалот на Автомобилот вклучува 5 извлекувачи на терминали за да се задоволат различните потреби. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Извлекување На Терминалот За Автомобил : Метал + Квалитет НА СТОМАЧНИ мускули : 5 парчиња Употреба : Отстранување на терминали за автомобили, приклучок, иглички и електрична жица итн.

Item Type:
Car Terminal Puller
Material:
Metal + ABS
Quality:
5pcs
Uses:
Removing car terminals, plug, pins and electrical wire, etc.
Application:
Universal
Package List:
5 x Terminal Pullers:
Note:
Please do not insert it into the terminal, just push and pull out the terminal pin. :

Поврзани производи..