• Свеж
Нож За Резба На Овошје Од Нерѓосувачки Челик, Триаголна Форма Нож За Сечење Овошје Зеленчук,Сечила За Гравирање Против Лизгање Кујнски Додатоци,Алатка За Резба На ?
zoom_in

Нож За Резба На Овошје Од Нерѓосувачки Челик, Триаголна Форма Нож За Сечење Овошје Зеленчук,Сечила За Гравирање Против Лизгање

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

●Алатка за Резба и Лупење овошје+Уникатен дизајн, функциите вклучуваат резба и лупење Неопходен практичен кујнски алат кој лесно може да исече јаболка, лубеници, краставици, змејови плодови и други овошја. ● Триаголни Сечила, Слот За V-облик ● Остри триаголни сечила, исечете цвеќиња уредно. Парчињата се униформни, уредно наредени и убави, едноставни за употреба, брзи и безбедни за сечење. ●Користете Сценарио : Резба На Овошје, декорација на чинија СО лебед; Идеален За семејства, кафулиња, хотели и ресторани, совршен помошник во кујната!. ●Професионални Алатки За Резба На Овошје● : генијалниот дизајн на секачот за резба на овошје не само што може да го направи вашето овошје поуметничко, туку и да го направи вашиот живот пошарен и да ги задоволи сите ваши потреби за резба. Суштински гаџети за фенси чинија со овошје. ●Дизајн На Висечка Дупка● : дизајнот на висечката дупка на опашката може да се закачи и складира, што не зазема простор и е лесен за пристап. Само исплакнете или фрлете ја надземната машина за миење садови, лесно за чистење и суво складирање. Карактеристики : висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик 430, триаголно сечило, дебел материјал, не е лесен За ' рѓа Лесен За чистење Непречено сечење И лесен За употреба Спецификација : Материјал : 430 Големина На Нерѓосувачки Челик : Околу 9,4 € 2,4 € 0,4 инчи / 24 € 6 € 1cm Тежина : 57 g пакет вклучен : 1/2 парчиња X Нож За Резба На Овошје Известување : *Вистинската боја може да биде малку поинаква од сликата поради различен монитор и светлосен ефект *ве Молиме дозволете 0,5-2см се разликува поради рачно мерење.

Material:
430 Stainless Steel
Size:
about 9.4 × 2.4 × 0.4inch / 24 × 6 × 1cm
Weight:
57 g
Package included:
1/2pcs x Fruit Carving Knife:
Notice:
*Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect:
*Please allow 0.5-2cm differs due to manual measurement.:

Поврзани производи..