• Свеж
Sucnakp за Revvl 6 5g Телефонски Случај со 2* Заштитник На Екранот Tpu Технологија За Апсорпција На Удари Подигнати Рамки Заштитни за T-Mobile Revvl 6 5G(Tpu Black)
zoom_in

Sucnakp за Revvl 6 5g Телефонски Случај со 2* Заштитник На Екранот Tpu Технологија За Апсорпција На Удари Подигнати Рамки Заштитни за T-Mobile

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Овој Случај е погоден само За Т-Мобилни Revvl 6 5 G телефони, а не за други телефони Пакување Со 1*T-Mobile Revvl 6 Случај и 2*T-Mobile Revvl 6 Заштитник На Екранот,Точен исечок.бесплатно копче, лесна инсталација. Целосна заштита на работ, лесна за чистење, Отпечаток Против прст. Мекиот тпу совршен капак со вашиот телефон, не лабав или премногу тесен, едноставно се вклопува многу добро. Sucnakp Компатибилен Со Случај T-Mobile Revvl 6, Tpu Технологија За Апсорпција На Удари Подигнати Рамки Заштитни за T-Mobile Revvl 6. Овој мек случај tpu е специјализиран дизајн За T-Mobile Revvl 6 5 G и тоа со подигнете ги усните за да го заштитите екранот од нула кога телефонот ќе се постави со лицето надолу. Второ, прецизен прекин ви овозможува да направите целосен пристап до порти, камера, зборува,приклучок за слушалки за секој функционален клуч, така што нема да предизвика никаков проблем при употреба. внатрешниот дијамантски жлеб за спроводливост на топлина атрактивен и практичен ефект на дисипација на топлина.

Поврзани производи..