• Свеж
Амосфун Клучеви За Автомобили Клучеви За Клучеви 5 парчиња Божиќни Приврзоци За Клучеви Со дедо Мраз кутија за подароци за капа Божиќна Торба Чанта Шарми Божиќна З?
zoom_in

Амосфун Клучеви За Автомобили Клучеви За Клучеви 5 парчиња Божиќни Приврзоци За Клучеви Со дедо Мраз кутија за подароци за капа

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Тие не се само синџири за клучеви, можете да ги закачите На Елката и да ја украсите вашата куќа Стилски, привлечен, мала тежина и многу прифатлива. Изработени од висококвалитетен метал, издржлива и долгогодишна употреба. Овој синџир на клучеви има моден, роман и неверојатен изглед. Добар креативен подарок за вашите пријатели и семејства. Тие не се само синџири за клучеви, можете да ги закачите На Елката и да ја украсите вашата куќа. Стилски, привлечен, мала тежина и многу прифатлива. Изработени од висококвалитетен метал, издржлива и долгогодишна употреба. Овој синџир на клучеви има моден, роман и неверојатен изглед. Добар креативен подарок за вашите пријатели и семејства. Опис дали барате креативен и стилски синџир на клучеви? Нашата ставка ќе ги задоволи вашите потреби. Оваа ставка е модерен синџир на клучеви со креативен дизајн, кој е изработен од издржлив материјал за долготрајна употреба. Тоа е совршена декорација за вашата торба, мобилен телефон, клуч за автомобил или итн.Карактеристика-Боја : како што е прикажано.- Материјал : Смола.- Големина : околу 9 х 3,5 х 3,5 см.- Добар креативен подарок за вашите пријатели и семејства.- Изработени од висококвалитетен метал, издржлива и долгогодишна употреба.- Стилски, привлечен, мала тежина и многу прифатлива.- Овој синџир на клучеви има моден, роман и неверојатен изглед.

Поврзани производи..