• Свеж
ПЛАНИНСКИ Мажи Професионални Алатки За Поправка На Сребрена Нишка Комплет За Вметнување М3-М14 1,5 Д-2,0 Д Алатки за Поправка од нерѓосувачки Челик 10-20 парчиња За Враќа?
zoom_in

ПЛАНИНСКИ Мажи Професионални Алатки За Поправка На Сребрена Нишка Комплет За Вметнување М3-М14 1,5 Д-2,0 Д Алатки за Поправка од нерѓосувачки

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

- Употреба На Висококвалитетни Материјали Производство На Професионални Алатки, Работат Добро И Издржливи САМОСТОЈНИ Материјали : Обработка На Метали. Совршен за враќање на оштетените нишки, погоден за поправка на моторот и друга автомобилска индустрија. Апликации за челик, леано железо и алуминиум.Може да се користи во секојдневна поправка, поправка на автомобили, машина за дупчење итн. Материјал : Легиран Челик. Забелешка : Имаме И Разни Други Алатки И Додатоци. Ако Имате Било Какви Потреби Или Прашања, Ве Молиме Слободно Контактирајте Не!Опис : 1. Совршен за враќање на оштетените нишки, погоден за поправка на моторот и друга автомобилска индустрија. Апликации за челик, леано железо и алуминиум.Може да се користи во секојдневна поправка, поправка на автомобили, машина за дупчење итн.Спецификација : Тип : Алатка За Поправка На Конец Материјал : Челична Големина Со Голема Брзина : М3 М4 М5 М6 М7 М8 М10 М12 М14 Ве Молиме дозволете грешка од 1-3мм поради рачно мерење. Поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да не ја одразува вистинската боја на предметот.Пакет Вклучувајќи : 10 парчиња/20 парчиња Алатка За Поправка На Конец.

​Type:
Thread Repair Tool
Material:
High Speed Steel
Size:
M3 M4 M5 M6 M7 M8 M10 M12 M14
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Including:
10pcs/20pcs Thread Repair Tool :

Поврзани производи..