• Свеж
Комплет За Кабина За Прскање Со Воздушни Четки Со двојни Вентилатори Пренослив Штанд За Боја На Воздушни Четки Со ФИЛТЕР ПРЕДВОДЕНИ Светла и Прилагодливи Копчиња ?
zoom_in

Комплет За Кабина За Прскање Со Воздушни Четки Со двојни Вентилатори Пренослив Штанд За Боја На Воздушни Четки Со ФИЛТЕР ПРЕДВОДЕНИ Светла

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Дизајниран да биде лесно распореден и носен наоколу;надградбата на голем простор е добра за повеќе дела Со двојни вентилатори да понудат посилна моќност и 2 прилагодливи копчиња за контрола на брзината на напојување и осветленоста на ЛЕД светлата. Универзални адаптери(100-240 V) за користење во различни земји. Низок шум додека работите. Дизајн без масло за подобра околина. Спецификација : Мотор : DC12 V 5a Влез : AC100-240 V 50/60 HZ проток На Воздух : 9m3 /min Работен напон(Led светло) : 12v Моќност(Led светло) : 12w Прозрачен флукс(Led светло) : 2340lm ниво На Бучава : 53db проширување димензија : 55 X47, 8 X35, 8 CM димензија На Смалување : 55 X27 X32 CM Нето Тежина : 3,8 кг Црево ЗА ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ИЗДУВНИТЕ ГАСОВИ : Флексибилно ЦРЕВО ШТО СЕ ПРОТЕГА ДО 5,6 СТАПКИ (67 ИНЧИ) за да ги држите честичките и пареите подалеку ОД вашата работна Средина, поставете го излезот на издувното Црево со широк 1" ВИСОК Х 9,5" помеѓу мал ПРОЗОРЕЦ ИЛИ ЈАЗ НА ВРАТАТА 7-1/2" вртежна плоча со дијаметар : ви овозможува ДА СТИГНЕТЕ ДО СИТЕ ОБЛАСТИ ШТО ТРЕБА ДА СЕ НАСЛИКААТ КЛИПОТ На Држачот На ДЕЛОВИ Прикажан НА ГРАМОФОНОТ НЕ Е ВКЛУЧЕН. Тоа Е За Цел На Прикажување Вклучен Е Само Пакет : Комплет За Кабини За Прскање Со Воздушна Четка 1x Забелешка : Не е наменет за употреба со Опасни Материјали, Запаливи или Експлозивни Бои или Материјали.

Поврзани производи..