• Свеж
XBBMEN Електричен Клипер За Нокти Автоматска Мелница За Нокти Електрично Средување Нокти За Нокти За Нокти За Нокти Со Лесен Тример за Нокти
zoom_in

XBBMEN Електричен Клипер За Нокти Автоматска Мелница За Нокти Електрично Средување Нокти За Нокти За Нокти За Нокти Со Лесен Тример

DEN 168.00

Стока
check Во продавницата

Електричен Комплет За Маникир и Турпија за Нокти Во Едно : Електричните машинки за нокти се безбеден начин за маникир и се совршени за секого Ноктите можат безбедно и брзо да се тампонираат без да се оштетат кутикулата и креветот на ноктите и може да се обезглават. Вградена ЛЕД-светлина, прецизен лак за нокти : може ефикасно да се користи во темница, а исто така може да ги исече ноктите додека спиете, шепотејќи тивко, без да ги будите луѓето што спијат. DESIGNОНОМСКИ ДИЗАЈН : за разлика од застарената рачна работа, оваа алатка може да се користи со леснотија. Напојува со 2 bat батерии (не се вклучени), прави одличен подарок идеја за родендени, Божиќ, Денот на Вљубените или други празници. Ротирачко сечило : наклонетото сечило ротира со брзина од 500 вртежи во минута, сечејќи ги ноктите додека ги исечете ноктите од другата страна. Напојува со 2 bat батерии (не се вклучени), прави одличен подарок идеја за родендени, Божиќ, Денот на Вљубените или други празници. Електричен Комплет За Маникир и Турпија за Нокти Во Едно : Електричните машинки за нокти се безбеден начин за маникир и се совршени за секого. Ноктите можат безбедно и брзо да се тампонираат без да се оштетат кутикулата и креветот на ноктите и може да се обезглават. Вградена ЛЕД-светлина, прецизен лак за нокти : може ефикасно да се користи во темница, а исто така може да ги исече ноктите додека спиете, шепотејќи тивко, без да ги будите луѓето што спијат. DESIGNОНОМСКИ ДИЗАЈН : за разлика од застарената рачна работа, оваа алатка може да се користи со леснотија. Напојува со 2 bat батерии (не се вклучени), прави одличен подарок идеја за родендени, Божиќ, Денот на Вљубените или други празници.

Product material:
ABS+alloy cutter head
Product size:
9.5 * 6 * 2.5cm / 3.74 * 2.36 * 0.98inch (approximately)
Power supply:
2*AA batteries (not included)
Color:
green
1 X Nail Grinder:
1 X brush:
.:
更多關於此原文的相關資訊需要提供原文才能顯示其他翻譯資訊:
USB Rechargeable:
The electric nail clipper is convenient, and the USB rechargeable power supply can be taken out of the phone battery or PC, easy to carry and use anytime and anywhere. 6-8 hours of use per 30-minute charge.
The small trash can built into the nail trimmer collects all clipped nails, so you don't have to worry about communal cleaning. :

Поврзани производи..