• Свеж
Уорпото Ајлајнер Сет За Стапчиња За Моливи Со Четка За Размачкување, 10 парчиња Професионална Алатка За Шминка За Мешање Сунѓер За Сенки За Очи И Веѓи Апликатор За П?
zoom_in

Уорпото Ајлајнер Сет За Стапчиња За Моливи Со Четка За Размачкување, 10 парчиња Професионална Алатка За Шминка За Мешање Сунѓер

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

● ● ЕДНОКРАТНО употребливо q : оваа четка за ајлајнер е изработена од висококвалитетен материјал, кој не е лесен за кршење и може повторно да се користи Поддржаност : четката за размачкување на ајлајнерот е изработена од цврсти и мазни СТОМАЧНИ мускули+висококвалитетен алуминиум+гумен памук, кој е многу цврст и не е лесен за кршење. Поддразбирам мултифункционален : Повеќенаменски дизајн, може да се користи за ајлајнер, веѓи, сенки за очи, кармин итн. Повеќе употреби го чекаат вашето истражување. Поддразнивание : главата на четката за размачкување на ајлајнерот е изработена од црн гумен памук, што е многу удобно. ●●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА и НОСЕЊЕ q : Едноставен за употреба, погоден за службени патувања, одмори, забави, фестивали, свадби, танци, секојдневна употреба, настапи итн.

Поврзани производи..