• Свеж
Разделувач На Резервоари ЗА Риби ПАТКАВ 10 Галони Разделувач На Резервоари За Риби 10 Галони 4 парчиња Аквариум Разделувач На Аквариум Разделувач На Аквариумски Раз?
zoom_in

Разделувач На Резервоари ЗА Риби ПАТКАВ 10 Галони Разделувач На Резервоари За Риби 10 Галони 4 парчиња Аквариум Разделувач

DEN 907.20

Стока
check Во продавницата

АКВАРИУМ МРЕЖА ИЗОЛАЦИЈА ОДБОР Изработен од врвен материјал за издржлива и практична употреба РИБА РЕЗЕРВОАРОТ ЈАЈЦЕ гајба Вклучува 4 парчиња Аквариум Изолација Панел и 4 парчиња вшмукување чаша. РИБА РЕЗЕРВОАРОТ ФИЛТЕР ОДБОР делителот На Решетката може да се исече и спои, удобен за употреба. РИБЕН РЕЗЕРВОАР ДЕЛИТЕЛ панел можете лесно да го поделите вашиот аквариум на неколку прегради со овие држачи за разделувачи за размножување или разделување. МРЕЖА ИЗОЛАТ ОДБОР ДЕЛИТЕЛ Лесен за инсталирање и отстранување. Погоден за : Изолирајте риба, изградете платформа, филтер за дното. Пакет Листа 4 х Аквариум Изолација Панел 4 х Вшмукување Чаша Карактеристики - Боја : како што е прикажано. - Материјал : пвц. - Изработен од врвен материјал за издржлива и практична употреба. - Делителот на решетката може да се исече и спои, удобен за употреба. - Големина : Околу 30 х 15 х 1 см. - Вклучува 4 парчиња Панел За Изолација на Аквариум и 4 парчиња вшмукување чаша. - Можете лесно да го поделите вашиот аквариум на неколку прегради со овие држачи за разделувачи за размножување или разделување. - Лесен за инсталирање и отстранување. Погоден за : Изолирајте риба, изградете платформа, филтер за дното. Опис На стоката Оваа ставка Е Панел За Изолација На Аквариум, кој е изработен од врвен материјал за издржлива и практична употреба, нема да произведе безбеден ефект за квалитетот на водата во кутијата за водни животни.

Поврзани производи..