• Свеж
Cabilock Rack Rack облека 6 парчиња клипови за крпи ватенка клипови стегите за ветровитната облека клип алишта облека облека облека облека фиксирање клип за закачалки за б?
zoom_in

Cabilock Rack Rack облека 6 парчиња клипови за крпи ватенка клипови стегите за ветровитната облека клип алишта облека облека облека

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Можете или да стегате предмети каде и да е Дури и користете ги во училиште, канцеларија, ресторан. Клип за облека за ветерници, голем клип не паѓа, клипот е погоден за употреба. Користете ги овие клипови цврсто поправете ја облеката на закачалката и облеката од издувана ветер. Мала големина, мала тежина, тие се лесни за носење и складирање, нема да заземат многу простор. Соодветен степен на затегнување Никогаш не оставајте ниту еден мал белег на обележување на предметите што висат. Опис, барате професионален клип за облека за ветерници, тогаш вашето истражување заврши тука. Тоа е затоа што нашиот производ може да ја задоволи вашата потреба. Усвоен на врвен материјал, тој е практичен и издржлив за временска употреба. Лесно е да се користи и да ви донесе многу погодност.- Погоден степен на затегнување Никогаш не оставајте или не донесете малку означувач на висечките артикли. Дури и користете ги во училиште, канцеларија, ресторан,- мала големина, мала тежина, тие се лесни за носење и складирање, нема да заземат многу простор.- Користете ги овие клипови цврсто поправете ја облеката на закачалката и облеката од облеката од облеката од да се разнесе ветрот. Пакуван клипови за облека 6 x.

Поврзани производи..