• Свеж
н/Керамички Стапчиња За Јадење Решетка За Складирање Стапчиња За Јадење Садови За Садови За Одводнување На Решетката Организатор Кутија За Складирање Кујнски Дод?
zoom_in

н/Керамички Стапчиња За Јадење Решетка За Складирање Стапчиња За Јадење Садови За Садови За Одводнување На Решетката Организатор

DEN 5225.60

Стока
check Во продавницата

Дизајнот на одводните дупки на основата овозможува водата лесно да тече, спречува мувлосување и мирис Погоден за чување и одржување на приборот за готвење достапен и уреден на шалтер. Одлично за лажици, вилушки, ножеви, стапчиња за јадење, сребрени садови или други мали складишта за прибор. Многу мазни /елегантни и добро изработени, нема груби или остри рабови, безбедни за употреба. Мултифункционален : може да се користи и како држач за складирање канцелариски материјал. Дизајнот на одводните дупки на основата овозможува водата лесно да тече, спречува мувлосување и мирис.Погоден за чување и одржување на приборот за готвење достапен и уреден на шалтер.Одлично за лажици, вилушки, ножеви, стапчиња за јадење, сребрени садови или други мали складишта за прибор.Многу мазни /елегантни и добро изработени, нема груби или остри рабови, безбедни за употреба.Мултифункционален : може да се користи и како држач за складирање канцелариски материјал.Спецификација : Материјал : Керамичкаизглед На Производот : 20 х 9 х 19,5 Цпакетот Вклучува : 1 х држачи за стапчиња за јадење белешки : *грешка од 1-2см може да постои поради рачни мерења, ве молиме љубезно разберете.* Отстапувањето на боите може да се разликува поради различните поставки на мониторот .

Material:
Ceramic
Product Size:
20 x 9 x 19.5 CM
Package Includes:
1 x chopsticks holder
Notes:
*1-2cm error might exist due to manual measurements, please kindly understand.:
*The colors deviation might differ due to different monitor settings. :

Поврзани производи..