• Свеж
Комплет За Чистење Оџаци Комплет За Бришење Оџаци, Комплет За Чистење На Оџаци Со Четка За Оџаци, Комплети За Ротирачки Алатки За Чистење На Оџаци Со Четка И Клуч За
zoom_in

Комплет За Чистење Оџаци Комплет За Бришење Оџаци, Комплет За Чистење На Оџаци Со Четка За Оџаци, Комплети За Ротирачки Алатки За Чистење На Оџаци

DEN 1149.60

Стока
check Во продавницата

Професионална употреба : Креозотот и другите остатоци во оџакот може да ја попречат правилната вентилација и да имаат потенцијални ризици Четката за оџаци може ефикасно да ги отстрани дамките од масло во оџакот што може да предизвикаат пожар и ја прави употребата на оџакот побезбедна. Висококвалитетни материјали : прачката и работната глава се направени од армиран најлон, кој е издржлив и нема да ја изгребат внатрешната површина на оџакот. Практична и брза инсталација : Лесна за употреба и ракување, поврзете повеќе столбови за да ја проширите покриеноста. Прачката е флексибилна и може да свитка совршено тешки канали. Лесно за чистење : Според вистинскиот избор на соодветната должина на столбот, оџакот може ефикасно да се исчисти од дното кон врвот. Широка примена : може да се користи со електрична вежба (електричната вежба не е вклучена во пакетот). Погоден за метални канали и оџаци од тули со различни дијаметри и форми. Има замена на главата на четката и рачна глава на четката. Комплет За Чистење Моќност на оџакот, Комплети За Ротациони Алатки За Чистење Со Оџак Со Четка И Клуч За Стапица За Фен, Ротирачка Четка ЗА Оџаци СО Погон На Вежба Самостојни Комплети Спецификации : Материјал : најлон + пластика боја : редакции : глава на четка + долга четка + 9 прачки спецификација : 40 см х 9 столбови/61 см х 9 полесна тежина : 800/1000gpackage Вклучувајќи 1 X Четка1 X Долга Четка9 X Најлонски Прачки1 X Чак Конектор1 X Мал Клуч Како Да Се Користи : Чекор 1 : Поврзете Ги Прачките Два ПО ДВА;Чекор 2 : Закачете ја влакната со прачки;чекор 3 : ставете ја четката во каналот;чекор 4 : лизнете ја шипката во каналот;чекор 5 : закачете ја вежбата со прачката;чекор 6 : започнете со чистење на оџакот.

40 cm x 9 poles/61cm x 9 poles:
Weight:
800/1000g
Package Including:
1 x brush head:
1 x long brush:
9 x nylon rods:
1 x Chuck connector:
1 x small wrench:
How To Use:
Step 1:
Connect the rods TWO by TWO;
Step 2:
Attach the bristle with rods;
Step 3:
Put the brush into the flue;
Step 4:
Slide the rod into the flue;
Step 5:
Attached the drill with the rod;
Step 6:
Start cleaning the chimney.
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :

Поврзани производи..