• Свеж
Медал Свети Кристофер за автомобил Свети Кристофер Католички визир клип за автомобил Наша дама на автопатот, клип сребрен автомобил возач на автомобили, визир кли?
zoom_in

Медал Свети Кристофер за автомобил Свети Кристофер Католички визир клип за автомобил Наша дама на автопатот, клип сребрен автомобил

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

Содржина на пакетот : ќе добиете вкупно 2 парчиња клипови за стакло на автомобили; Количината е доволна за да ја користите и замените, и лесно може да ја исполни вашата дневна употреба и други барања; Големините на овие клипови за визир се околу 3,5 см/ 1,38 инчи Сервисен материјал : секој управуван клип за визир е изработен од квалитетен метал, кој е сигурен, не е лесен за деформирање, солза и пауза и може да задржи долго време; Површините на овие клипови за визир се мазни и удобни за допир, не треба да се грижите за гребење на прстите. Применливи прилики : Овие клипови за визир на икони се погодни за многу различни возила, како што се камиони, теренски возила, пикап и многу повеќе; Можете да висат очила за сонце, картички и други работи на нив; Функционално е да го користите. Лесно за нанесување : Можете да ги кликнете сребрените клипови за визир на автоматскиот стакло на сонцето директно без други алатки; За вас е погодно, лесно и ефикасно да аплицирате, заштедувате време и напор и да донесете убаво и различно искуство. Деликатен дизајн : Овие метални клипови за визир се дизајнирани со сребрени бои, и тие се отпечатени со класични обрасци; Тие се генијални, романи и убави и можат да го направат вашиот автомобил поакствизен, шармантен и карактеристичен. Содржина на пакетот : ќе добиете вкупно 2 парчиња клипови за стакло на автомобили; Количината е доволна за да ја користите и замените, и лесно може да ја исполни вашата дневна употреба и други барања; Големините на овие клипови за визир се околу 3,5 см/ 1,38 инчи. Сервисен материјал : секој управуван клип за визир е изработен од квалитетен метал, кој е сигурен, не е лесен за деформирање, солза и пауза и може да задржи долго време; Површините на овие клипови за визир се мазни и удобни за допир, не треба да се грижите за гребење на прстите.

Поврзани производи..