• Свеж
Lunchbox.com Мини 2 во1 степер,Велосипед За Вежбање Велосипед Пренослив Страничен Страничен Чекор, Раката На Нозете Со Мултифункционален Дисплеј Домашен Чекор За Дома И ?
zoom_in

Lunchbox.com Мини 2 во1 степер,Велосипед За Вежбање Велосипед Пренослив Страничен Страничен Чекор, Раката На Нозете Со Мултифункционален Дисплеј

DEN 1358.40

Стока
check Во продавницата

Компактен : 430*210*330мм, зафаќајќи само мал простор Може да ги обликува рацете, колковите, половината, нозете и да помогне во обликувањето на вашето совршено тело. Чекор : чекор на движење 2 во 1, прилагодлив на "странично повлекување"или" чекор нагоре и надолу". ЛЦД-дисплејот може да прикажува потрошени калории, поминато време, број на чекори и автоматски да прикажува промени. Совршени перформанси : употребата на висококвалитетни хидраулични цилиндри и пружини има подобар ефект на амортизација. Нелизгачка пвц педала за нозе : за да се обезбеди безбедност на корисникот. Максималната корисничка тежина е 150 килограми. Цврст : Опремен со копче за прилагодување, можете да ја прилагодите висината на педалата по потреба. Мал и лесен, лесен за транспорт и складирање. Земете го со вас и никогаш повеќе нема да пропуштите никаков тренинг. Услуга : Ако имате какви било прашања во врска со производот, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Компактен : 430*210*330мм, зафаќајќи само мал простор. Може да ги обликува рацете, колковите, половината, нозете и да помогне во обликувањето на вашето совршено тело. Чекор : чекор на движење 2 во 1, прилагодлив на "странично повлекување"или" чекор нагоре и надолу". ЛЦД-дисплејот може да прикажува потрошени калории, поминато време, број на чекори и автоматски да прикажува промени. Совршени перформанси : употребата на висококвалитетни хидраулични цилиндри и пружини има подобар ефект на амортизација. Нелизгачка пвц педала за нозе : за да се обезбеди безбедност на корисникот. Максималната корисничка тежина е 150 килограми. Цврст : Опремен со копче за прилагодување, можете да ја прилагодите висината на педалата по потреба. Мал и лесен, лесен за транспорт и складирање. Земете го со вас и никогаш повеќе нема да пропуштите никаков тренинг. Услуга : Ако имате какви било прашања во врска со производот, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.

material:
metal
Color:
orange
Size (length * width * height):
430*210*330mm
Fitness effect selection:
overall weight loss / body shaping / body shaping
Maximum load:
150KG
Weight:
8KG
Products include:
Stepper * 1:
notes:
-Due to manual measurement, please allow slightly different sizes.:
-Please consider the actual size of the list, the screen will usually be enlarged to show detailed information.:
-Due to the difference of light and screen, the color of the item may be slightly different from the picture. Thank you for your understanding. :

Поврзани производи..