• Свеж
Енергетска лента, Powerlot USB Cube Cube, PD 20W Power Strip USB C за iPhone 13/ iPhone 12, ETL наведена лента за напојување со рамен приклучок со 3 продажни места и 3 USB порти, 5FT продолжен кабел за к?
zoom_in

Енергетска лента, Powerlot USB Cube Cube, PD 20W Power Strip USB C за iPhone 13/ iPhone 12, ETL наведена лента за напојување со рамен приклучок

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

【Специјални дизајнирани 20 W за i Phone 12 серии】 Powerlot Cube Power Strip со специјална дизајнирана порта за полнење 20 W USB C за Youri Phone 13/ i Phone 12 серии Со специјалната технологија Powerlot, моќноста на USB C нема да се сподели кога ќе работат USB Aorts, што значи дека ќе остане 20 W за вашиот i Phone 12/12 Pro/ 12 Pro Max/ i Phone 13/ i Phone 13 Pro Max. 【Еден за шест】 Коцка со лента за напојување со 3 места за наизменична струја и 3 порти за полнење со USB може да ги напојуваат вашите 6 уреди истовремено. Со комбинацијата на места за наизменична струја и USB излезни порти, Powerlot 6 во 1 коцка со ленти за напојување ќе биде добра замена за вас USB полначи и обична лента за напојување. 【Deblock Design】 Powerlot Cube Power Strip дизајнирана е наизменични места од страната на коцката, така што излезните места нема да бидат блокирани кога некој ќе биде вклучен во гломазен приклучок. Со различна насока дизајнирани AC места, вие жици нема да се испреплетуваат едни со други кога ќе се вклучат сите места. Мебелот се пресели. 45˚ Аголен рамен приклучок ќе остави простор за вашите други wallидни приклучоци кога ќе се вклучат. 【Цела заштитена заштита за безбедност】 Мала лента за напојување овластена од FCC, наведени ETL, со вградени во безбедни чувари за да ја заштитите и лентата за напојување и вашите уреди за полнење формулар за уреди за полнење формулар за уреди за полнење Преголемата, над-полнење, прекумерна струја и краток спој, обезбедуваат побезбедно користејќи искуство за клиент на Powerlot. 【Специјални дизајнирани 20 W за i Phone 12 серии】 Powerlot Cube Power Strip со специјална дизајнирана порта за полнење 20 W USB C за Youri Phone 13/ i Phone 12 серии. Со специјалната технологија Powerlot, моќноста на USB C нема да се сподели кога ќе работат USB Aorts, што значи дека ќе остане 20 W за вашиот i Phone 12/12 Pro/ 12 Pro Max/ i Phone 13/ i Phone 13 Pro Max. 【Еден за шест】 Коцка со лента за напојување со 3 места за наизменична струја и 3 порти за полнење со USB може да ги напојуваат вашите 6 уреди истовремено. Со комбинацијата на места за наизменична струја и USB излезни порти, Powerlot 6 во 1 коцка со ленти за напојување ќе биде добра замена за вас USB полначи и обична лента за напојување.

Поврзани производи..