• Свеж
Фомијес 10 еез Сушење Преклоплива Корпа За Убавина за Машина За Сушење Мрежести Алишта Црвен Преклопен Џемпер Сунѓер Подводен Фен За Јајца, Решетка За Алати За Обле?
zoom_in

Фомијес 10 еез Сушење Преклоплива Корпа За Убавина за Машина За Сушење Мрежести Алишта Црвен Преклопен Џемпер Сунѓер Подводен Фен За Јајца,

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

ВИСИ ЗАКАЧАЛКА за СУШЕЊЕЛесен За закачување и сушење, лесен начин за чистење и вашите различни четки за шминка ПРЕКЛОПНА МРЕЖЕСТА ТОРБА за ПЕРЕЊЕ алиштаСовршен За сушење на разни алатки за шминка, како што се четка за лице и четка за очи. РЕШЕТКАТА ЗА СУШЕЊЕ ОБЛЕКАсо закачалка, лесно може да се закачи на кука или конец, добар ефект на сушење. ЧОРАПИ СУШЕЊЕ нетоСовршен За сушење на разни алатки за шминка, како што се четка за лице или очи, итн. АРТЕФАКТ ЗА СУШЕЊЕ ДОЛНА облекаКвалитетниот материјал ја прави оваа закачалка за сушење може да се користи постојано, погодна за секојдневна употреба. Пакетот Вклучува 10 х Виси Носители Карактеристики-Одлично за користење во стан, дом, дом и така натаму, чувајте ја вашата алатка за шминка брзо да се суши решетката за сушење облека. - Лесно за закачување и сушење, лесен начин за чистење и вашите различни четки за шминка чорапи за сушење мрежа. - Боја : Сива, Црвена Четка За Сушење Закачалка. - Квалитетниот материјал ја прави оваа закачалка за сушење може да се користи постојано, погодна за секојдневна употреба мрежа за сушење. - Можете да се ослободите од неуредната маса за облекување и лесно да ја понесете со себе кога патувате Виси Закачалка за Сушење. - Големина : 20, 00Х20, 00Х30, 00см/7, 86Х7, 86Х11, 79инч Фен За Јајца За Убавина.

Поврзани производи..