• Свеж
Вентилатор Без Сечила лукег, Пренослив Вентилатор За Мини Биро, Вентилатор За Контрола На Допир со 3 БРЗИНИ НА Ладење УСБ Полнење Личен Вентилатор За Соби Домашна К?
zoom_in

Вентилатор Без Сечила лукег, Пренослив Вентилатор За Мини Биро, Вентилатор За Контрола На Допир со 3 БРЗИНИ НА Ладење УСБ Полнење

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

[Ултра Тишина] Користејќи уникатни вентилациони канали, кои можат да го смират работењето, нема потреба да се грижите за бучавата што влијае на работата и можете да ја користите со доверба [Безбеден за Употреба] вентилаторот без Сечила е безбеден за употреба, така што нема потреба да се грижите за повредите на прстите и обезбедува безбедносна заштита за децата, постарите лица и домашните миленици. [Издржлив Материјал] со исклучителен изглед, изработен од висококвалитетни пп и АБС материјали, безбеден и издржлив, тој е совршен избор за подароци на семејството и пријателите. [3 Брзина на Ладење] 3 брзината на ветерот може да се прилагоди, малата брзина е погодна за спиење, средната брзина може подобро да ја олесни сончевата канцеларија, режимот со голема брзина може брзо да ви ја одземе топлината и со паметно копче на допир. [Широко Примена] овој вентилатор без сечила е широко користен во многу ситуации, како што се спална соба, дневна соба, канцеларија, дом, кујна итн. Како Да Се Користи : еден допир на копчето на вентилаторот на екранот може да вклучи ветер и да повтори еден допир за да ја прилагоди брзината На ветерот Спецификација : Тип На Ставка : Материјал На Вентилаторот без Сечила : Пп+АБС Номинално Напојување : 5v / 1а Номинална Моќност : 5w Големина На Производот : Прибл.

Item Type:
Bladeless Fan
Material:
PP+ABS
Rated Power Supply:
5V / 1A
Rated Power:
5W
Product Size:
Approx. 30 x 12 x 12 cm / 11.8 x 4.7 x 4.7 in
Battery Capacity:
Polymer lithium battery 2200mAh (Battery Included)
Gear Adjustment:
3 speed wind speed adjustment
Weight:
Approx. 1000g / 35.3oz
Color:
White
Package List:
1 x Bladeless Fan (Battery Included):
1 x USB Cable:

Поврзани производи..