• Свеж
6 решетки 3Д срцеви сјајни нокти, холографски налепници за уметност на срцеви нокти, сакаат в Valentубени нокти декорации црвена роза златна црна срцева сјај за дизајн?
zoom_in

6 решетки 3Д срцеви сјајни нокти, холографски налепници за уметност на срцеви нокти, сакаат в Valentубени нокти декорации црвена роза златна

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Волшебни привлечности на Валентин : getе добиете 6 мрежи 3 D срцеви сјајни сјајни сјајни, секоја боја на loveубовни нокти се наоѓаат индивидуално спакувани во контејнер, така што не мора да се грижите за мешавините што се мешаат заедно Доволно за да изберете и да направите украси. Широка примена : Холографски Searts Nail Sequins може да се користи на нокти, сјај за усни, очи, лице и кој било дел од телото како сјај на телото за да ви даде повеќе пенливи ефекти. Исто така совршено за украсување на телефонски случај, книги, паричници, чевли, честитки, огледала, занаети за DIY, итн. Лесен за употреба : Погоден за професионалци или почетници. Сјајните сјајни на срцеви нокти совршени за природни или вештачки нокти. И може да се комбинираат со сите UV гел лак за нокти, прашок за натопи и целиот прав за нокти. Безбедносен материјал : 3Д Декларации за нокти на срцето се изработени од висококвалитетни материјали, кои се безбедни за носење на кожата. Исто така, може да се користи со гел за коса или буквар за сјај за да ги задржите вашите искри да останат подолги, лесни за отстранување со вода. Услуга по продажбата : Ако имате какви било прашања во врска со нашите Sequins Nail Art Sequins на Денот на вineубените, ве молиме слободно контактирајте со нас. Ние ќе ви дадеме задоволителен одговор или целосна наплата. Волшебни привлечности на Валентин : getе добиете 6 мрежи 3 D срцеви сјајни сјајни сјајни, секоја боја на loveубовни нокти се наоѓаат индивидуално спакувани во контејнер, така што не мора да се грижите за мешавините што се мешаат заедно. Доволно за да изберете и да направите украси. Широка примена : Холографски Searts Nail Sequins може да се користи на нокти, сјај за усни, очи, лице и кој било дел од телото како сјај на телото за да ви даде повеќе пенливи ефекти. Исто така совршено за украсување на телефонски случај, книги, паричници, чевли, честитки, огледала, занаети за DIY, итн. Лесен за употреба : Погоден за професионалци или почетници. Сјајните сјајни на срцеви нокти совршени за природни или вештачки нокти.

Item Type:
Nail Heart Glitter
Color:
as the picture shows
Quantity:
6 Grids Valentines Nail Sequins
How to use:
1. Choose your nail polish color.:
2. Apply a base coat. You need it to protect your nails.:
3. Apply two thin coats of your chosen nail polish.:
4. Press the sequins on your nails.:
5. If the sequins are small, just spill them on to your nails.:
6. Alternatively, wait for your nail polish to dry. Then use nail glue to stick on the sequins.:
7. Apply a top coat to prevent the sequins from falling off. :

Поврзани производи..