• Свеж
предоло Стп Кожна Перница За Потпирање На Раката За Нокти, Нелизгачки Држач За Нокти Станица За Рачна Маса За Нокти За Техничар Користете САМОСТОЈНИ НОКТИ, Кремаст?
zoom_in

предоло Стп Кожна Перница За Потпирање На Раката За Нокти, Нелизгачки Држач За Нокти Станица За Рачна Маса За Нокти За Техничар Користете

DEN 194.72

Стока
check Во продавницата

Прилики : Совршен за професионална салонска или самостојна домашна употреба Стабилен : Дизајниран со добра стабилност и нема да слајд или нишање. Маникир Перница За Одмор На Рацете : Исклучителен изглед, едноставен и дарежлив, лесен за употреба, само избришете со влажна крпа. Карактеристики : на биро, за да можете да одржувате уредно и уредно и да ја подобрите ефикасноста на маникирот. Висок Квалитет : површина на перница за стп, мека и удобна за допир, со јадро од акрилна рамка, висока густина, не е лесна за деформација, водоотпорна, удобна за допир. Опис : - Висок Квалитет : површина на перница за СТП, мека и удобна за допир, со јадро од акрилна рамка, висока густина, не е лесна за деформација, водоотпорна, удобна За Допир - Стабилна : Дизајнирана Со добра стабилност И нема да се лизга или ниша - Перница За Рачен Одмор За Маникир : Исклучителен изглед, едноставен и дарежлив, лесен за употреба, само избришете со влажна крпа - Прилики : Совршен за професионална салонска или самостојна домашна употреба - Карактеристики : на биро, за да можете чувајте уредно И УРЕДНО и подобрете ја ефикасноста на маникиротспецификација : - материјал : стп кожа+акрилик - големина : 29, 5cmx12cmx12, 5cm/11, 61nch4, 72nch4, 92nchpackage Вклучува : 1pcs ноктите рака одмор перница.

- Material:
PU Leather+Acrylic
- Size:
29.5cmx12cmx12.5cm/11.61inchx4.72inchx4.92inch
Package Includes:
1Pcs Nail Arm Rest Cushion:

Поврзани производи..