• Свеж
Бестонзон Кутија Практични Нерѓосувачки Канистри Ручек Зачувување На Бенто Одржување На Контејнери за Складирање отпорни На Истекување На Овошје Свежина Мл Чели?
zoom_in

Бестонзон Кутија Практични Нерѓосувачки Канистри Ручек Зачувување На Бенто Одржување На Контејнери за Складирање отпорни На Истекување

DEN 255.36

Стока
check Во продавницата

нерѓосувачки челик ПРЕНОСЛИВА КУТИЈА за РУЧЕКГолем капацитет, може да се користи за складирање на овошје, зеленчук, храна, итн, цврст и. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ОВОШЈЕможе да се користи и како контејнер за зеленчук и овошје и како кутија за ручек. ЗАТВОРЕН КОНТЕЈНЕР за СКЛАДИРАЊЕтој е совршен помошник во вашиот живот, а може да им се даде и на семејството и пријателите. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ КУЈНАПрименливи за хотел, дом,ресторан, итн, чувајте ја вашата кујна чиста и уредна. КОНТЕЈНЕР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА од НЕ ' рѓосувачки ЧЕЛИКИзбледени, перат и еднократно,. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на кутијата за складирање - Избледени, перат и еднократно,. - Може да се користи и како контејнер за зеленчук и овошје и како кутија за ручек. - Боја : Како Што Е Прикажано - усвоен материјал со супериорен квалитет, ќе ви служи Долго Време-Материјал : Нерѓосувачки челик - Пренослив и лесен, лесен за носење. - Има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба . Информации за стокатаиматеријал За Кутија За Складирање Овошје што може да ја обезбеди неговата издржливост и практичност.Контејнер за складирање храна од нерѓосувачки челик тој е специјално дизајниран да ја задржи свежината на вашата храна, зеленчук или овошје! Може да се користи и како кутија за ручек.пренослива кутија За ручек оваа ставка е кутија за зачувување на свежина, произведена со врвни материјали од нерѓосувачки челик, за да може да ви служи многу години.

Поврзани производи..