• Свеж
Гејтс QD8B7.0 QD Мулти-должни Шеавс, Б делот, 7,35 ОД, 8 жлеб, 6-1/4 ширина на лицето, 2-15/16
zoom_in

Гејтс QD8B7.0 QD Мулти-должни Шеавс, Б делот, 7,35 ОД, 8 жлеб, 6-1/4 ширина на лицето, 2-15/16

DEN 1131.20

Стока
check Во продавницата

Целосното разделување во грмушка овозможува лесна инсталација и отстранување Прецизниот дизајн на Sheave произведува позитивно, притиснете го вклопувањето до вратилото. Прецизност произведена и статичка избалансирана. Целосното разделување во грмушка овозможува лесна инсталација и отстранување. Прецизниот дизајн на Sheave произведува позитивно, притиснете го вклопувањето до вратилото. Прецизност произведена и статичка избалансирана. Користете со Hi-Power II, Tri-Power, DUBL-V, Curve Power, Powerback и Classic Devert Power Band Belts. Целосното разделување во грмушка овозможува лесна инсталација и отстранување. Прецизниот дизајн на Sheave произведува позитивно, притиснете го вклопувањето до вратилото. Прецизност произведена и статичка избалансирана.

Поврзани производи..