• Свеж
[Додатоци за беспилотни летала] Додатоци за беспилотни летала за DJI користени Mavic Air 2 и 2S оригинални делови за поправка на батеријата на батеријата за батерии за DJI к?
zoom_in

[Додатоци за беспилотни летала] Додатоци за беспилотни летала за DJI користени Mavic Air 2 и 2S оригинални делови за поправка на батеријата

DEN 525.28

Стока
check Во продавницата

Ние сме специјализирани за додатоци за беспилотни летала, можете да купите со доверба Оригинални и тестирани во добра состојба, 100% работа!. Совршен погоден за DJI Mavic Air 2 и 2s. Висока издржливост и флексибилност за големо влијание. Делови за поправка, користени за замена на случајна штета, правејќи поправки повеќе безгрижни. Ние сме специјализирани за додатоци за беспилотни летала, можете да купите со доверба. Оригинални и тестирани во добра состојба, 100% работа!. Совршен погоден за DJI Mavic Air 2 и 2s. Висока издржливост и флексибилност за големо влијание. Делови за поправка, користени за замена на случајна штета, правејќи поправки повеќе безгрижни. За DJI користеше Mavic Air 2 и 2 S 100% оригинални делови за поправка на батеријата на батеријата за батерии за DJI користени Mavic Air 2 и 2 S Опис : 100% Оригинален за DJI резервен парперт погоден за DJI Mavic Air 2 и 2 Spackage Вклучете : Како што ќе изберете.

Поврзани производи..