• Свеж
Upkoch 20 парчиња сад за садови тава сет за силиконски прибор за готвење силиконски држачи тенџере рачки ракави анти-скалинг рачки на капаци за пржење тава за тава за с?
zoom_in

Upkoch 20 парчиња сад за садови тава сет за силиконски прибор за готвење силиконски држачи тенџере рачки ракави анти-скалинг рачки на капаци

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Обвивки за рачка со тенџере- Hot Hotlet Handle Covers Можете да ги споделите овие корисни заштитници на рачката со пријателите и семејството затоа што тие се многу корисни и забавни и ќе уживаат да ги примаат Практични ракави за рачки- Нашите пригодни заштитници на рачката се толку разноврсни што ќе ги соберат повеќето стандардни рачки за метални прибор за готвење. Обвивките за рачката на шпоретот- Помогнете го држачот на рачката, заобиколивата природа на нашите заштитници на рачката на тенџерето го прави популарна кај клиентите, а искуството за сигурна употреба е многу привлечно за кујните. Заштитник на рачката против скалите е погоден за дома, хотел, ресторан и кујна. Ракувајте ги држачите за ресторан- Лесна и мала по големина, овие заштитници за рачки нема да заземат премногу простор за вас, едноставен и удобен за држење, лесен за употреба и место. Заштита на рачки-Овие заштитници против рачката може да бидат за вашите тави за пржење на леано железо и други алатки за кујна од не'рѓосувачки челик, што ви даваат многу пријатно и прекрасно со употреба на искуство. Обвивки за рачка со тенџере- Hot Hotlet Handle Covers Можете да ги споделите овие корисни заштитници на рачката со пријателите и семејството затоа што тие се многу корисни и забавни и ќе уживаат да ги примаат. Практични ракави за рачки- Нашите пригодни заштитници на рачката се толку разноврсни што ќе ги соберат повеќето стандардни рачки за метални прибор за готвење. Обвивките за рачката на шпоретот- Помогнете го држачот на рачката, заобиколивата природа на нашите заштитници на рачката на тенџерето го прави популарна кај клиентите, а искуството за сигурна употреба е многу привлечно за кујните. Заштитник на рачката против скалите е погоден за дома, хотел, ресторан и кујна. Ракувајте ги држачите за ресторан- Лесна и мала по големина, овие заштитници за рачки нема да заземат премногу простор за вас, едноставен и удобен за држење, лесен за употреба и место. Заштита на рачки-Овие заштитници против рачката може да бидат за вашите тави за пржење на леано железо и други алатки за кујна од не'рѓосувачки челик, што ви даваат многу пријатно и прекрасно со употреба на искуство. Пакетот вклучува 20 x Заштитни карактеристики на рачката на тенџере -големина : 6.

Поврзани производи..