• Свеж
hand2mind Научете Ги Моите Броеви Фини Моторни Клипови, Активности За Детска Облека, Фини Моторни Играчки, Броеви За Учење За Мали Деца, Броеви За Мали Деца И Броење, Акт?
zoom_in

hand2mind Научете Ги Моите Броеви Фини Моторни Клипови, Активности За Детска Облека, Фини Моторни Играчки, Броеви За Учење За Мали Деца, Броеви

DEN 239.84

Стока
check Во продавницата

БРОЈ ИГРАЧКИ : добијте силно разбирање за раните математички вештини Со Научете Ги Моите Броеви Фини Моторни Клипови! Овие забавни, разноврсни клипови покажуваат и броеви и математички симболи, создавајќи уникатен тактилен начин за децата да развијат математички основи како идентификација на броеви, броење и вештини за работа УЧЕЊЕ ДА СЕ БРОИ ЗА МАЛИ ДЕЦА : Истражете ги математичките концепти, вклучувајќи препознавање броеви, броење, собирање и одземање. Секој клип има лесен за читање број или математички симбол. Дополнителни клипови вклучуваат 7 различни математички симболи за изградба на основни равенки. Користете за групирање броеви, собирање, одземање и многу повеќе!. СЕНЗОРНИ ИГРАЧКИ за СЕНЗОРНА ИГРА : Секој клип безбеден за деца има лесен за ротирање број кој се прилагодува на повеќе активности. Овие единствени клипови со броеви се вртат за да можете да ја промените ориентацијата на клиповите и да го ротирате клипот од страна, од дното или одозгора. Овие безбедни, издржливи клипови се совршени за активности за алишта!. ФИНИ МОТОРНИ ИГРАЧКИ : Клиповите се дизајнирани имајќи ги предвид малите раце и се со совршена големина за малите прсти. Издржливиот, ergономски дизајн помага да се изградат и усовршат фините моторни вештини како што е фаќањето за штипки, така што децата ќе ги зајакнат прстите додека учат рани математички вештини!. ИГРАЧКИ ЗА ПРЕДУЧИЛИШНО УЧЕЊЕ : кутијата е дизајнирана за сортирање и складирање на клиповите. Овој сет вклучува 31 Број Клипови (Броеви 0-10), 7 Математика Симбол Клипови (собирање, одземање, еднаква на, поголема од, и помалку од), И Водич Активност. БРОЈ ИГРАЧКИ : добијте силно разбирање за раните математички вештини Со Научете Ги Моите Броеви Фини Моторни Клипови! Овие забавни, разноврсни клипови покажуваат и броеви и математички симболи, создавајќи уникатен тактилен начин за децата да развијат математички основи како идентификација на броеви, броење и вештини за работа. УЧЕЊЕ ДА СЕ БРОИ ЗА МАЛИ ДЕЦА : Истражете ги математичките концепти, вклучувајќи препознавање броеви, броење, собирање и одземање. Секој клип има лесен за читање број или математички симбол. Дополнителни клипови вклучуваат 7 различни математички симболи за изградба на основни равенки. Користете за групирање броеви, собирање, одземање и многу повеќе!. СЕНЗОРНИ ИГРАЧКИ за СЕНЗОРНА ИГРА : Секој клип безбеден за деца има лесен за ротирање број кој се прилагодува на повеќе активности. Овие единствени клипови со броеви се вртат за да можете да ја промените ориентацијата на клиповите и да го ротирате клипот од страна, од дното или одозгора. Овие безбедни, издржливи клипови се совршени за активности за алишта!. ФИНИ МОТОРНИ ИГРАЧКИ : Клиповите се дизајнирани имајќи ги предвид малите раце и се со совршена големина за малите прсти. Издржливиот, ergономски дизајн помага да се изградат и усовршат фините моторни вештини како што е фаќањето за штипки, така што децата ќе ги зајакнат прстите додека учат рани математички вештини!. ИГРАЧКИ ЗА ПРЕДУЧИЛИШНО УЧЕЊЕ : кутијата е дизајнирана за сортирање и складирање на клиповите. Овој сет вклучува 31 Број Клипови (Броеви 0-10), 7 Математика Симбол Клипови (собирање, одземање, еднаква на, поголема од, и помалку од), И Водич Активност. Добијте силно разбирање за раните математички вештини Со Научете Ги Моите Броеви Фини Моторни Клипови! Овие забавни, разноврсни клипови покажуваат и броеви и математички симболи, создавајќи уникатен тактилен начин за децата да развијат математички основи како идентификација на броеви, броење и вештини за работа.

Поврзани производи..