• Свеж
Тешки CW Клучни Автоматски Морс-PUTIKEEG Морзе Код Клучни Кратки Бранови Радио Морс Телеграф Клуч Ламбички Двојно Лопатка Морзе Код Клуч Алуминиумска Легура CW Морзеов ?
zoom_in

Тешки CW Клучни Автоматски Морс-PUTIKEEG Морзе Код Клучни Кратки Бранови Радио Морс Телеграф Клуч Ламбички Двојно Лопатка Морзе Код Клуч Алуминиумска

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

●Опсег на примена] qw Morse Електрична Врска е многу погодна за радио ентузијасти, диво кампување или ПОТА, СОТА, ЛОТА или внатрешна употреба Тој е доволно лесен и може да се носи во пренослив радио уред. ●Силна конструкција]●клучните производи На Морс се изработени ОД алуминиумска легура 6061Т6, со светли површини и отпорност на ' рѓа. Четири професионални сопствени лого, помал јаз. Тастатурата е магнетна сила за враќање, без пружина, удобна за чувство. ●Цврста способност за зафат qw Morse е мал и лесен, а основата се состои од четири парчиња магнетни магнети. Може лесно да се фиксира на железни предмети како што се радио школки и качулки за автомобили. Лесно може да работи со едната рака без лесно движење. Ова е многу погодно за надворешна употреба. €Далеку прилагодување q растојанието Помеѓу растојанието Dit & DAH лопатка може да се прилагоди одделно, и може да се прилагоди на соодветната позиција според личните навики. Со стандарден стерео од 3,5 мм, може да се примени со други радија со кратки бранови. €Прекинувач q Исклучителна компјутерска табла, го поправи дигалката и прекинувачот и се поврза со лопатката. КОПЧЕТО CW доаѓа со левиот и десниот прекинувач, кој може да се префрли помеѓу лево и десно и лево и десно.5 мм Стандарден Стерео Сад За Лесно Приклучување и Играње Пигмент.

Поврзани производи..