• Свеж
2CPS Track Pinball Finger Spinner, Orbit Ball Toy, Fidget Cube Top Spinning Toy, новини монистра, патека за бесконечна коцка, коцка за олеснување на стрес, креативни сензорни играчки загатки игри за д?
zoom_in

2CPS Track Pinball Finger Spinner, Orbit Ball Toy, Fidget Cube Top Spinning Toy, новини монистра, патека за бесконечна коцка, коцка за

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

【Безбеден материјал】 : Ротирачка играчка за коцка за прсти, изработена од еколошки материјал за апс, безбеден и безопасен за луѓето, соодветна големина, груба текстура на површината, правејќи ги играчките со фидгет лесни за игра, искуството е исто како врвот на прстот да се чувствува опуштено 【Новина и забавна игра】 : Ставете ја топката во слајд и користете инерција за да се тркалаат напред и назад. Коцката топката може да се изврши за да се вклучи патеката, и може да се изврши бесконечно и да се тркала за да се направи позабавно. 【Ослободете ги стрес и едукативни играчки】 : Оваа играчка за вртење на топката, играчки за загатки, користи инерција за да ги преврти топките на патеката, дозволувајќи им да се вртат слободно, што може да вежба размислување, координација на рацете и да го подобри трпеливоста и интелигенцијата. Тие исто така можат да ги подобрат вештините за фокус и размислување на вашите деца. 【Лесно за носење】 : Мала големина играчка со фиџет од 5,6*5*5cm / 2.2*1,97*1,97inch, многу лесно да се стави во вашиот џеб, во торбата, уживајте во радоста на играта во кое било време, каде било. 【Уникатен подарок】 : Овие релаксирачки играчки за орбита на орбита се уникатни, иновативни и компактни дизајни. Високо преносен и доволно мал за да игра со едната рака, за да можете да играте насекаде. Секоја играчка со фиџет е мазна, никогаш не заглавена. Овие орбитни коцки се исто така разнобојни и убави, тие се најдобри подароци за семејството и пријателите на специјално. 【Безбеден материјал】 : Ротирачка играчка за коцка за прсти, изработена од еколошки материјал за апс, безбеден и безопасен за луѓето, соодветна големина, груба текстура на површината, правејќи ги играчките со фидгет лесни за игра, искуството е исто како врвот на прстот да се чувствува опуштено. 【Новина и забавна игра】 : Ставете ја топката во слајд и користете инерција за да се тркалаат напред и назад. Коцката топката може да се изврши за да се вклучи патеката, и може да се изврши бесконечно и да се тркала за да се направи позабавно. 【Ослободете ги стрес и едукативни играчки】 : Оваа играчка за вртење на топката, играчки за загатки, користи инерција за да ги преврти топките на патеката, дозволувајќи им да се вртат слободно, што може да вежба размислување, координација на рацете и да го подобри трпеливоста и интелигенцијата.

Поврзани производи..