• Свеж
Глави за замена за замена на мелодии за микрофибер за замена на влажни/суви мопчиња за замена за замена за замена на главата за чистење на тврдо дрво за чистење на п?
zoom_in

Глави за замена за замена на мелодии за микрофибер за замена на влажни/суви мопчиња за замена за замена за замена на главата за чистење на тврдо

DEN 1588.80

Стока
check Во продавницата

Глави за замена на МОП - Сет од 8 глави за замена на моп за прскање со микрофибер во големина од 18x5,1 инчи, совршени за домашна и комерцијална употреба за да ги задоволат вашите различни потреби Универзална компатибилност - Нашите глави за замена на четкички лесно се прицврстуваат на главата на вашиот спреј за четка на вашиот моп за спреј за бона или друг систем, одговара на рамка и хардвер од 15 инчни велкро моп и хардвер, никогаш не се грижите за големината. Суперфин микрофибер - Нашите глави за спреј за прскање усвојуваат висококвалитетен микрофибер чија способност за деконтаминација е дополнително подобрена, целосно апсорбира миленичиња крзно, коса, остатоци, прашина, масло или друга тврдоглава дамка, трајно и еднократно. Лесен за употреба - само спреј и избришете се безбедни околу децата и миленичињата, нашите глави од четки се совршени за какви било типови на подот како дрво или ламинат, дизајнирани тротоари. Бамбус, Корк, Перго, Армстронг, Мохавк и многу повеќе. Купете со доверба - ние нудиме производи со висок квалитет, доколку има проблем со нашата глава за замена на молф за прскање со микрофибер, ве молиме контактирајте не. Комплет од 8 глави за замена, надградена верзија за длабоко чистење. Супер микрофибер со висока густина (густина на влакна од 1,6 милиони влакна на квадратен инч) што ги прави нашите глави од МОП, лесно можат да ги отстранат тврдоглавите дамки и да ги апсорбираат крзненото милениче, косата, нечистотијата, да ви донесат уредна околина.

Поврзани производи..