• Свеж
Водоотпорни звучници на Bluetooth Bluetooth, 28W, 28W гласен бас, LED-светло-управувано од LED и звучник со напојување од 45W, 20W гласен звук со бас 25W субвуфер, безжично стерео спарув?
zoom_in

Водоотпорни звучници на Bluetooth Bluetooth, 28W, 28W гласен бас, LED-светло-управувано од LED и звучник со напојување од 45W, 20W гласен

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

ASIMOM EX70 : Два возачи со целосен опсег и двојни субвуфери за враќање на грбот доставуваат 28 W гласен и моќен бас ASIMOM EX70 : Bluetooth звучникот има IPX7 водоотпорен рејтинг за да се справи со дожд, пливање или изложеност на базен и плажа. Гумената рамка му помага на солиден водоотпорен Bluetooth звучник да лебди на вода. ASIMOM EX70 : Линијата со повеќе бои на светлата ги опкружуваше преносни звучници Bluetooth се синхронизираат автоматски со ритамот, а трепкачкиот строб ја прави музиката подинамична и привлечна. Можете да уживате во различните режими на светлина за дома, забава, кампување или патување на отворено. Asimom Jewel Pro : 2*2 ”возачи на неодимиум, 1*3” субвуфер и 1*3,5 ”Пасивен радијатор, да испорача импресивни миди, јасни високи и моќен бас. Поминете музика безжично преку Bluetooth за да уживате во звукот што го исполнува просторијата. ASIMOM Jewel Pro : Детално е со јасна гласност и пријатно уво што може да го слушнете, и зачудувачки бас што може да го почувствувате откако ќе спарите два Bluetooth звучници. Можете да уживате во потопниот звук за музика, вести, аудио книги, дијалог, итн. Asimom EX70 : Два возачи со целосен опсег и двојни субвуфери на грбот, испорачуваат 28 W гласен и моќен бас. ASIMOM EX70 : Bluetooth звучникот има IPX7 водоотпорен рејтинг за да се справи со дожд, пливање или изложеност на базен и плажа.

Поврзани производи..