• Свеж
ЕКСЦАРТ Организатор На Патувања Торби За Чување Предиво Плетење Тоте И Организатор На Капчиња Занаетчиски Материјали Торба Капчиња Конец Додатоци За Шиење Торби ?
zoom_in

ЕКСЦАРТ Организатор На Патувања Торби За Чување Предиво Плетење Тоте И Организатор На Капчиња Занаетчиски Материјали Торба Капчиња

DEN 1012.80

Стока
check Во продавницата

Внимателно изработената торба за складирање има одлична издржливост и носивост, така што не мора да се грижите дали торбата лесно ќе се оштети лесен за нанесување и складирање, и многу лесен за отворање и употреба. совршена чанта која е издржлива, издржлива и практична. Тоа ќе биде вашиот совршен избор за складирање. Ова е многу погодна торба за складирање и ќе биде вашиот одличен додаток за алатка за плетење. Овој производ може да ви помогне да ги одржувате вашите алатки уредни и лесно да не се изгубат. Опис Предиво Складирање Торба Плетење И Капчиња Организатор Занаетчиски Материјали Торба Капчиња Конец Додатоци За Шиење Торби За Складирање (Мешана Боја ) Карактеристики-Материјал : Оксфордска Ткаенина.- Боја : Мешана Боја.- Големина : Прибл. Пакет Вклучувајќи 1 Предиво Торба.

Поврзани производи..